I dag har det vært enda en dag med dårlig vær, så da bestemte jeg og Martine oss for at vi skulle kose oss inne i varmen. Vi startet dagen med ett godt og varmt bad! Det er deilig vettu.


Kjempe blid etter ett varmt og godt bad


Hmm, smaker denne godt tru?

Litt senere fikk vi mld av Anncha og Leah som også satt inne i varmen i det dårlige været. De lurte på om vi ville ta en tur, og det gjorde vi! Hvorfor sitte 2 mammaer og 2 barn i hvert vårt hjem og sture inne, når vi kan være sammen? Hehe. Var kjempe koselig. Vi rett og slett bare kosa oss i sofan inne, mens regnet sto på utenfor. Vi bestemte oss for å bake litt! Så kanelboller og vaniljekremklippekrans ble det på oss. Nam nam deiilig..


Godjentene koser seg på sofan med hver sin leke. 1 års forskjell på de.


Deigen før og etter heving!


Klippekrans og kanelboller er klare for ovnen


Jentene er med på bakinga de også. Leah smaker på vaniljkrem, mens Martine følger med

I 17.00 tiden var Kristoffer ferdig på jobb og vi dro da til tante, onkel og søskenbarna mine for å spise og får å ta ett besøk. Det ble servert nydelig grillmat (kylling, grillribbe, bakt potet + tilbehør) Nydelig mat. Til dessert fikk vi is og jordbær. Skikkelig sommermiddag/dessert. Selvom vi måtte sitte inne fikk jeg jo litt sommerstemning av maten..:) Søskenbarna mine syntes det var morsomt å se Martine igjen. Nå er det jo litt mer lettvindt å holde henne, siden hun holder hodet selv og er litt sterkere i ryggen.


Tante og Martine til venstre. Søskenbarnet mitt Vegard og Martine til høyre.


Martine tviholder i hånden til Vegard


Desserten vi fikk servert. Nydelig

Enda en koselig dag. Det er kjedelig med dette været, men hvorfor ikke gjøre det beste ut av det? Er jo deilig å kose seg inne, under teppe med en god film. Tenne litt levende lys og rett og slett ha en god unskyldning for å kun sitte inne i sofan!


Utsikten fra sofan ikveld

Del innlegget mitt

One thought on “Innekos

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *