Først av alt: Wow så vanvittig fort tiden flyr!

Martine har gått på SFO i snart 2 uker allerede. Det føles virkelig ut som jeg leverte henne for første gang i går. Hennes aller første dag tok Kristoffer seg av, mens jeg tok de to neste. Jeg var så heldig å få bytte flere av mine formiddagsvakter til kveldsvakter, slik at jeg fikk være med på hennes første dager.

Skjermbilde 2015-08-12 kl. 20.58.15

GJETT om det var stolt 6åring (med 1 tann mindre) som sto superklar med skolesekken og ventet på sin vennine kl 09.00 på morgen. Hun har nemlig ei god vennine som bor rett i nabogata, og derfor har vi foreldrene gått sammen med jentene sammen ned til skolen. Planen er å prøve å gå til og fra skolen så ofte jeg kan, og på den måten øve sammen med henne på skolevegen.

IMG_3388

Dagen jeg leverte henne var da hennes andre dag. Hun viste meg stolt plassen sin, og forklarte meg rutiner og regler. Etter kort tid hadde hun satt i gang med sin lek og var klar for å si hade! Martine har tidligere vært ei jente som har hatt behov for mye tid og rutiner før hun føler trygghet. Men i løpet av det siste året i barnehagen har hun utviklet seg enormt! Og det vises virkelig nå. Flere av dagene som jeg har levert henne har jeg fulgt henne inn i garderoben og deretter blitt fulgt ut døra. Der gir hun meg en klem og vinker hade. Noen av dagene har ikke hennes nærmeste venninner vært der ved levering, men likevel har ikke leveringen vært noe problem. For Martine har allerede fått seg mange nye venner og leker masse med flere av 2.klassingene (som hun gikk med i bhg for 1 år siden).

Untitled1

Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker av den jenta der!
Så stor, selvstendig, ansvarsfull og veslevoksen..

I dag dro vi sammen til byn for å handle inn masse nye fine høstklær til skolestart. Martine fikk være med på å plukke ut det hun ville ha – noe jeg har lært er veldig lurt om jeg vil at hun skal gå med det. For er det noe hun er bevist på – så er det hva hun vil (og ikke vil) ha på seg..

Untitled

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *