Jeej, dem har nett på fødeavdl….

Da vi kom kl 8.30 ble det tatt registrering og diverse prøver.. Det ble satt en veneflon, noe jeg virkelig hater! Første forsøk gikk ikke, så da fikk jeg et stikk i begge hender. Huff husker fra da jeg lå på sykehuset med Martine også, at veneflonen var noe av det værste.. Mest psykisk tenker jeg…

Liker ikke dette…

Etter dette ble jeg «lagt inn» og fikk rom på observasjon. Legen kom å sjekket meg. I går sa jordmødrene at dem fikk inn en finger, mens i dag fikk dem inn to. Det var mykt og modent. Legen strippet meg på ny, og denne gangen på en ganske kraftig måte. Ganske ubehagelig, men det satte fart på ting.. Fikk ganske fort tak i magen…

Svir fortsatt i handa.. Haha..

Fødeavdl var veldig full da vi kom inn, så vi måtte vente med å få modningspille. I mellomtiden er det jo lov til å håpe at ting skjer av seg selv.. For å få litt fortgang på ting dro jeg og Kristoffer ned på Herkules.. Tuslet rundt der i et par timer.. Takene kom konstant, men kan vel ikke kalle dem rier.. Heller mer maserier/sterke kynnere… Men i løpet av turen hadde jeg iallfall fått noen få gode rier..

Ut å gå!!

Ferdig med byturen. Sliten og noen gode tak i magen. Puuste puste..

Da vi kom tilbake til sykehuset var jeg ganske utslitt! Sovet lite i natt.. Så nå ligger jeg rett ut i sengen og prøver å slappe litt av. Har fått et par gode rier, og mange begynnende rier.. Så håper virkelig de bygger seg på nå.. Og at dem kanskje har åpnet litt mer så det kun er å ta vannet.. Dette er spennende!! Tenk at vi snart skal få møte vår lille nydelige gutt..:)

På byturen fikk vi kjøpt inn et par gaver som storesøster skal få når hun kommer på sykehuset. Også fikk vi hentet med oss bleiebøtta (som er gratis) og poser til den..
Del innlegget mitt

10 thoughts on “«Innlagt»

 1. Lykke til Veronika :)
  Jeg husker jeg også fikk den veneflonen i hånda – hata den så utrolig!

  I dag/natt/morgen har du kanskje sønnen din i armene dine :)

 2. Kjempe spennende Veronika!!! Følger godt med på hva som skjer fremover nå :) igjen,masse lykke ti.. Kjenenr jeg blir missunelig!!! Den spennings følelsen man har når man er på føden er rett å slett priceless!!!
  Tenker masse på dere idag!

 3. Så spennende, Veronika!Masse lykke til :) Har tenkt masse på deg de siste dagene, faktisk. Titter spent innom ofte for å se om det er noe nytt.

  Nå håper jeg det går radig for dere :)

  Klemmer fra Ena

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *