Etter at vi fikk den nye sofaen, må det litt småjusteringer til for å få tilbehøret rundt til å passe inn. Vi har planer om å blandt annet forandre litt på veggen bak sofaen, samt henge opp en litt større lampe. Den som henger der nå, var noe vi hang der midlertidig når vi hadde den andre sofaen. Den blir derimot alt for liten nå til denne store sofaen!

10666239_262532920612763_1964185217_n
Sneek peek fra instagram. //veronikadoli

Derfor drømmer jeg meg bort i lampeverden, og har funnet masse jeg har falt pladask for! Jeg tror faktisk jeg aldri får nok av lamper? Det må være min lille «svakhet» her i livet, på samme måter som mine over 100 par sko. *Fnis*

Men det er jo helt unikt hvordan en lampe kan forandre et helt rom? Med riktig belysning kan et rom gå fra å være grått og trist, til å se ut som om det er hentet ut fra et interiørblad.

Over sofaen har tittet litt på disse lampene:

Lamper

Første rad: IKEA
Mellomste rad: Design belysning
iste rad: Lampe fra Tine K

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Inspirasjon til lampe

  1. Tror TineK lampa ville blitt PERFEKT der.. den største av dem :D
    Kjempefin den nye sofaen deres, har lyst på den selv men den lille «vanlige» varianten mtp at stua vår ikke er så stor :))

    Ha en fin ny uke, søta :)

  2. Vi har TIineK-lampa i vår sofakrok, og er fornøyd med den. Men hadde jeg valgt igjen hadde jeg kansje gått for fjærlampa fra vita Eos. Men TineK-lampa er nok mer tidløs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *