Barna i huset har mye leker… Og da mener jeg virkelig mye leker! De har mye familie og venner rundt seg som ofte fyller på med litt nytt. Både under bursdager, julaften, ferier, arveleker eller bare for å vise en liten oppmerksomhet. Barna elsker det såklart.. 
Tallerkenhylle fra kremmerhuset

Vi er såpass heldig at i vårt nye og flotte hus har vi en stor loftstue. Denne var både jeg og Kristoffer veldig enige om at skulle bli barna sin. De har soverom i 2 etg og loftstuen er samlingspungtet for alle rommene. Så dette passer perfekt.. Så i loftstuen har barna masse leker.. Dukkevogner, expedithyller, lekekjøkken, gåbiler, gyngehest osv.. Herlig å ha en plass de kan ha helt for seg selv med så mye leker de bare ønsker!
I den andre delen av loftstuen står en sovesofa og et bord. Her pleier barna å se på film, barnetv og rett og slett kose seg. Jeg har litt planer for loftstuen fremover.. Den er nemlig nå furu fra «topp til tå». Men siden den er såpass stor tar det nok litt tid.. Men med tiden kommer det…
Men noen leker i 1.etg måtte vi jo også ha. Det er kjekt når vi får besøk, når barna vil leke nede osv. Matias er jo også såpass liten at han ikke kan gå opp selv og være der alene. Og siden barna har den flotte loftstuen med masse herlige farger følte jeg at her i stuen kunne lekene «gjemmes» litt når dem ikke var i bruk..
Drømmen var en kiste… Men disse kistene koster jo tusenlapper.. Helt til jeg kom over drømmekisten.. Herlig å se på og perfekt størrelse.. Jeg gruet meg litt til å se på prislappen, men ble temmelig satt ut da den kun kostet 499,- Den SKULLE jeg ha.. Da jeg skulle betale fikk jeg den gledelige nyheten at denne kisten var på tilbud til 399. 
Kisten falt i god smak her hjemme.. Både for barna og foreldrene.. Martine trodde det var kaptein sabeltann som hadde vært her og lagt igjen en kiste til henne.. Så derfor blir det nå mye mer moro å rydde opp etter seg.. Herlig..
Del innlegget mitt

15 thoughts on “Interiørskatt ♥

 1. Guess what?!? , vi stakk innom SKeidar på Kjørbekk og der hadde de 3 igjen av den :D Jeg måtte bare kjøpe den og den passer så utrolig perfekt inn her!
  TUSEN TAKK FOR TIPS!!! :D Love it, nesten for godt til å være sant. Vurdere å kjøpe den lille til barnerommet også…… hihi <3
  Klem :)

  • Haha så moro!! Jeg var i Porsgrunn og der tok jeg siste. Kan jo hende dem får den inn igjen da, men vet ikke når ;)

   Men så bra den passet inn. Den er rett og slett fantastisk.. Love it!
   Vurderte sterkt å kjøpe den lille selv. Men så fant jeg ut at jeg måtte finne hvor den skulle evt være først. Haha..

   Klem :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *