I flere mnd nå hadde jeg store planer for lørdag 5 oktober.. Siden jeg viste at jeg hadde 5 uker FULT kjør med skole startet jeg tidlig med forberedelsene slik at jeg skulle få alt akkurat slik jeg ville ha det..

Min kjære venninde og nabo Hanne venter en liten gutt, lillebror Alvin i slutten av mnd.. Og er det noen som fortjener en skikkelig babyfest så er det henne! Derfor valgte jeg å ta «litt av » for å prøve å gi henne en SKIKKELIG guttebabyshower!

_MG_6653_8026

_MG_6655_8028

Jeg klaget litt ekstra og fortalte litt ekstra mange ganger over hvor sliten jeg var og hvor utrolig deilig det skulle bli med en rolig helg med kun avslapping.. Stakars Hanne! Siden Hanne nærmer seg slutten av svangerskapet er jo naturligvis hun ganske sliten om dagen. Derfor var jeg så snill at jeg inviterte hun og Miche på middag her på lørdagskvelden.. En helt rolig og avslappet kveld.. Men da hun og Miche kom tuslende inn døren her lørdagskveld ante hun ingenting om at hele gangen var full av 8 spente venninder!

bilde3

Det var blått her og der.. Jeg fikk god hjelp av Rebekka så vi fikk «tatt litt av» med all pyntingen, kakebordet osv.. MEN det var ikke akkurat så lett å bake, pynte og fikse når din nærmeste nabo ikke skal se eller vite noenting! OG ikke mistenke noe.. Men jaggu klarte vi det! Vimplene lå klart i sofaen og ble hengt opp i full fart da Hanne begynte å gå oppover til oss. Haha!

Vi serverte en skikkelig herlig middag! Hannes mann er nemlig kokk og tilbydde seg og diske opp med noe mat, siden vi mer eller mindre har et ganske halvferdig kjøkken om dagen.. Og jaggu slo han på stortromma! Kyllingspyd, vårruller, nuddelsalat, foccacia, rømmedressing og en annen spennede salat (med noe couscous.. HELT målløs ble vi alle sammen!

_MG_6691_8062

_MG_6701_8071

Jeg hadde handlet inn herlige gavebokser som navnkort til hver gjest.. Oppi boksen lå et loveheart og en oppgave gjestene skulle utføre under middagen uten at folk mistenkte noe.. Eks: ta en bit av naboens mat, være ekstra opptatt av magen til Hanne osv.. Det ble masse god skravling og kos under middagen..

_MG_6663_8035

bilde1

bilde2

Iløpet av kvelden hadde vi diverse leker som å gjette magemål (klippe av et bånd), gjette hvem som er hvem (alle tok med barnebilder fra dem var små) osv.. Det ble gaveåpning og DET var moro!!

_MG_6685_8056

Jeg har nemlig fått med meg at Hanne har siklet SÅ på vognposen fra risarosa.. Hun har også vært veldig nyskjerrig på skinloveproduktene som både jeg og Rebekka har skrytet opp i skyene! Derfor tok jeg og Rebekka litt av.. Nok en gang.. Hun fikk nemlig masse søte klær til Alvin fra Martine og Matias. Alvin fikk et søtt hjerte med netting der jeg hadde festet flere bilder fra gravidfotoshooten dem hadde hos meg tidligere i høst. Jeg og Rebekka gav i tillegg Alvin den herlige serien «Earth Mama Angel Baby» som heter «a little somthing for baby» der dem kan prøve ut de nydelige produktene! Den perfekte barselgave.. Hanne selv fikk «Happy Mama Hand to Toe Wash», New mama bottom spray (redningen for mange!!) og den perfekte nippelkremen.. Hun fikk også en deilig jogegdress som hun kan ta med seg i fødebaggen og bruke på sykehuset etter fødselen..

IMG_6688_8059

bilde6

Og på slutten trillet vi inn Alvin sin vogn (som Miche hadde trillet opp iløpet av kvelden).. Vi hadde gjemt «en liten gave» oppi vognen og ba hanne lete.. Det tok ikke lange tiden før hun så den herlige RisaRosaposen lyset opp under dynen i vognen! Litt i sjokk, akkurat slik jeg hadde sett for meg.. Men dette var SÅ fortjent snuppa!.. Gleder meg så til å se lille Alvin ligge oppi der :D

bilde5

Så var det kaketid!.. Jeg hadde laget sjokoladecupcakes med vaniljekrem inni. Blå ostefrosting med «its a boy» og «barnevogn» pynt på.. Rebekka hadde laget blå ostekake og nydelig brownies.. I tillegg hadde vi fikset med tidenes canybar! Det er jaggu ikke lett å finne blått godteri (såklart siden dette ikke er det beste..). Men noe ble bestilt på nett, noe hadde blått papir osv.. Alt i alt, ble kakebordet veldig bra :)

_MG_6730_8100

bilde8

bilde9

blog-08-17-2013

Untitled

Når jentene dro kom gutta opp (som satt nede hos Miche og vi slappet av på sofaen resten av kvelden sammen. Så ble det litt parrkveld alikavel! Hehe..:)

Takk for at du er du Hanne! Og håper dagen ble akkurat som du hadde sett for deg, om ikke enda bedre! Du fortjente hvert minutt og time.. Nå bare gleder vi oss veldig til å hilse på lille søte Alvin! Cant wait!!..

bilde7

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Its a boy!

 1. Heldig Hanne som har en venninne som deg :)
  Jeg kan nå bare ikke fatte og begripe hvor du tar energien fra, alt er jo så gjennomført :)
  Ha en fin kveld! :)

 2. Hei

  Fin blogg som jeg ser innom jevnlig.

  Kjøper dere virkelig så dyre gaver til hverandre som vognposen fra risarosa eller er den sponset?
  Hvis dere har kjøpt den skjønner jeg ikke helt hvordan dere har råd til det, studenter som dere er.

  Men hun er veldig heldig som har så flotte venninner i alle fall.
  Ble bare litt nysgjerrig.

 3. Tuuuusen takk for en helt fantastisk kveld jenta mi.. Du har virkelig overgått deg selv denne gangen! Jeg er så takknemlig for alt dere gjorde, og ikke minst for at jeg har deg.. DU er best!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *