Tiden nærmer seg.. I løpet av kun få uker får vi hilse på lille. Vi gleder oss veldig mye!

13 desember er Rebekka sin termin, så da var det på tide å overraske henne med en babyshower. Hun steller jo alltid i stand så flotte fester for oss – så nå var det tid for å gi noe tilbake. 13 jenter sto spente i gangen hjemme hos meg da Rebekka kom tuslende inn. Superklar for en «daffekveld». Som hun sa selv hadde hun gått ut av dusjen, satt håret i en «dott» og dratt. Herlig! Det beviser jo bare at hun absolutt ikke var klar over vår super suprise!

img_4633 img_4633-kopi

Vi pyntet i duse rosafarger – siden de får en liten lillesøster. Det meste av pynten er fra festfabrikken. De har samlet alt til babyshower «jente», «gutt» og «overraskelse» hver for seg. Veldig oversiktlig og kjekt når man skal handle :) Slik slipper man å lete i evigheter etter hva som kan passe til denne type fest. Alle jentene hadde bidratt med ulike matretter, kaker, snacks og drikke. Utrolig smart løsning å gjøre det slik :)

img_4630 img_4649

Vi hadde ulike leker og ikke minst gaveåpningen. Det ble mange gaver fra så mange fine jenter! I tillegg hadde vi alle spleiset på gavekort fra Eternityklinikken. Så da ble det både fotmassage og shellack på den kommende mor. Babyen fikk også utrolig mye fint, praktisk og smart. Terese og jeg (som sto bak arrangementet) spleiset på en stor kurv med alt «det andre» som babyen vil trenge. Alt til håndkle, saltvannsdråper, våtservietter til easytran, bleieposer osv. Det er mye småtteri – som tilsammen koster endel å kjøpe inn sånn i begynnelsen når det kommer en liten en. Monica lagde en herlig bleieugle. Utrolig artig! Aldri sett en slik før.

img_4646

Den gravide ble svært fornøyd – og da er vi mer enn fornøyd :)
Nå er det kun noen uker ruging igjen – så kommer lille prinsessa.

Del innlegget mitt

One thought on “ITS A GIRL

  1. Så nydelig du hadde gjort det? Rebekka er jammen heldig altså. Har aldri hatt babyshower selv, men har vært med på et. Veldig moro! Siste innspurt på ho mor nå???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *