For endel år siden kjøpte mamma og pappa et stort jacuzzi ute i hagen her. Etterhvert bygde de et «badehus» der de også skulle ha dusj osv. Og siden vi overtok mitt barndomshjem for 4 år siden overtok vi jo også dette boblebadet. Og det har blitt masse brukt! På vinteren er det opp mot 40 grader oppi der, så det er helt nydelig å kose seg i jacuzzien på en kald vinterkveld. På sommeren setter vi gradene noe ned, så det skal være behagelig å bade i varmen.

Jacuzzien brukes både på venninnekvelder (spesielt spakvelder), guttekvelder (med en pils), som en god avkobling og «tid til hverandre» (kjærestekvelder) og barna har ofte venner på besøk som vil ta en dukkert.
I dag kom nabojenta opp en tur, og alle tre koset seg med bading, lek, dans og musikk. Marcus og Martinus for full guffe.

IMG_7432 IMG_7452 IMG_7457

Denne årstiden er så herlig. I dag har vi hatt en herlig varme – selv når solen har gjemt seg bak skyene. Det er så deilig å se ut på det grønne gresset, se blomstene blomstre og ikke minst se barna leke og lage «solsenger».

IMG_7384 IMG_7443 IMG_7448

Jeg gleder meg til denne sommeren!

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *