Som sakt har jeg prøvd ut noen av produktene til Miranda. Veldig gode produkter! Jeg er kjempe positivt overasket! Eller overasket var jeg vel ikke, for jeg hadde virkelig trua på at disse produktene var bra. Jeg kan huske godt når jeg var mindre. Mamma hadde jo hele sminkepungen full av sminke fra miranda. Det var liksom det «eksklusive». For litt kostbart er jo produktene, men ikke i forhold til kvaliteten du får tilbake.


Miranda cleansing gel
Denne har jeg nå brukt i ett par uker. Første gangen jeg brukte den var kommentaren min : «Åh for en frisk og god lukt!» Ja, for den luktet planter, kjempe frikst! EN god gel som er gjennomsiktig, og når man maserer den inn i huden blir den hvitaktig. Kjempe god å påføre. Jeg merket med engang at den frisket opp huden. Men nå etter ett par uker med denne gelen må jeg si at jeg er syntes den fungerer veldig bra. Jeg bruker til vanlig rensekremer fra apoteket for min sensitive hud. Men denne var kansje enda litt bedre. Jeg føler huden er ren og frisk. Nydelig!


Amore parfyme
Jeg fikk også en kjempe søt parfyme jeg skulle prøve. Lukten var jo veldig god og satt utrolig lenge. Jeg tok denne på når jeg sto opp, og når jeg skulle legge meg kunne jeg enda kjenne lukten selv. Det er ikke mange parfymer som sitter så godt på. Lukten var ikke helt min smak, for å være 100% ærlig. Kansje fordi den var nokså sterk og brå. Jeg liker litt mer dem som er litt svake og anonyme. Men alle har vi forskjellig smak. Jeg likte lukten, men ikke på meg.


Active lip balm
Denne er utrolig god!!! Ja, jeg er så fornøyd alså! Jeg har brukt denne i en uke i strekk, og den gir god fuktighet på leppene. Den varer lenge. Den gir også en veldig fin og naturlig glans. jeg har også testet ut det å ha «ett opphold». For veldig mange lip balm er jo slik at når man slutter å bruke den blir leppene tørre og såre. Man blir rett og slett «avhengig» av balmen. Men leppene mine har vært like fine før og etter bruk av denne. Nå bruker jeg den ved behov, eller hvis jeg vil «pynte meg» litt. Den er iallefal godt plasert i veska mi.


Miranda make-up kit
Jeg fikk ett stort sett med sminke. Jeg gledet meg masse til å teste dette! Jeg har prøvd ut mange av øyeskyggende osv, men ikke alle. Til nå har jeg brukt dem lyseste øyeskyggene for å få ett naturlig look. Jeg skal senere prøve dem mørke øyeskyggende for å se effekten av dem. Min erfaring med sminken er også positiv. Øyeskyggen var lett å påføre, og satt godt og lenge. Lipglossen hadde en kjempe fin og naturlig glans og farge. Pudderet og rougen var også veldig fin! Prøvde denne igår, og hele 2 ganger fikk jeg ett kompliment om hvor fin jeg var idag! Og da gikk jeg med baggybukse og hettegenser. Så tror ikke det var klærne som gjorde det. Kansje det var sminken?


Naturlig og kjempe bleik! Haha

Litt dekkrem gjør susen!

Naturlig øyeskygge

En mørk kant under øye markerer øye!

Mascara må til..

Så litt pudder, rouge og lipglos

Naturlig, men med sminke!

Så kunne jeg bare ønske jeg hadde den fine øyefargen til Martine! Se på de nydelige øynene da..

Hentet fra mirandas nettside:
Våre produkter er basert på planter, naturstoffer og aromatiske oljer, som er kjent for å ha en positiv virkning på hud og hår. Serien er varedeklarert, inneholder ingen kjente allergi fremkallende stoffer og er ikke testet på dyr. Produktene inneholder inegn mineraloljer (parafin, petroleumsgele, stenoljer o.l.)

Del innlegget mitt

One thought on “Jeg har testet Mirandas produkter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *