Som lovet skal jeg legge ut en liten sminkevideo til dere idag. Egentlig liker jeg IKKE å sitte foran ett kamera å snakke, men hva gjør jeg ikke for dere kjære lesere… Jeg har klippet litt her og der, og siden jeg enda ikke har fått noe skikkelig videoredigeringsprogram blir redigeringen litt rar noen steder. Men en videoblogg ble det da fordi.


I dagens video har jeg prøvd ut noen produkter fra serien «mineral» fra ELF. Ja, mange tror mineralsminke må koste en formue. Men det må den faktisk ikke. Sminken fra ELF er like bra som all annen mineralsminke, bare den er mye billigere. Den gir ett veldig naturlig utsene, samtidig som den dekker bra og sitter lenge på.


Jeg har prøvd ut mineral foundation, en «pudderfoundation» som legges enkelt og raskt på med en kost. Den gir like bra resultat som en dekkrem. Fordelen her er at dette er enkelt å legge på for alle. Den gir rett og slett ikke ujevnheter..:) Koster kun 38,15 kr! Og ja, det er sant at det faktisk er både billig og bra. Les mer om den HER.


Jeg har også prøvd ut to øyeskygger. «Earthy» og «Seductive» heter fargene jeg har prøvd og brukt i videoen. Veldig fornøyd med disse. Disse er øyeskygger med litt mørkhet i, og noe glitter. Derfor er dette øyeskygger jeg vil anbefale å bruke «til det spesielle». Men dem har også mange flotte øyeskygger som er finere til hverdagsbruk. Hver øyeskygge koster kun 32,70 kr. Les mer om dem HER

Gå inn på Eyeslipsface.no og bestill din sminke du å!:)

Del innlegget mitt

11 thoughts on “Jeg tester sminke fra ELF

 1. Oda: Såklart jeg tar imot råd og tips. Likte bare ikke måten hun hadde gått frem. Men selve tipsene tar jeg såklart til meg, og setter pris på hver og en av dem..:)

  Det om øyeskyggen viste jeg faktisk ikke, så takk for tips :P Skal sjekke litt mer opp i dette. Øyeskyggen satt godt på etter jeg hadde tatt på sminken slik jeg har gjort her å. Men skal prøve å massere det inn neste gang :)

 2. det å angripe folk på en blogg, noe noen har brukt tid og krefter på er jo såklart ufint og unødvendig, men du kan ikke kreve at alle kommentarer skal inneholde bare possitive ting, da må du si det da at du ikke vil ha kritikk men kun komplimanger. Kostene er ikke av beste kvalitet, men det er jo ikke din skyld at du har fått utlevert dårlig verktøy av ELF, men da blir det jo heller ikke bra reklame. Bruker mineralsminke selv og har gjort det i snart 3 år og er også veldig fornøyd, men det er en grunn til at jeg gav 385,- for kosten min. En annen ting du glemte var faktisk det avgjørende for å vise folk hva som gjør mineralsminke annerledes enn vanlig sminke, du skal «massere» øyeskygga inn i kosten over lengre tid, gjerne i lokket på boksen, det er nemlig mineralene du må jobbe med for å få frem det unike med sminken :) jo mer du jobber med pulveret i lokket jo bedre blir resultatet og sminken vil sitte bedre :) men når det gjelder det possitive så er det flott at du informerer oss om at det faktisk finnes rimelige alternativer innenfor mineralsminke , det visste ikke jeg :) skal gi det et forsøk =)

 3. Lolita:

  Klart jeg setter pris på tilbakemld. Men det er jo normalt når man skal legge igjen en kommentar at man skriver noe annet: «Nei, dette passet ikke til deg..» Høres jo ut som en meget negativ mld. Og slutter med at på sin blogg har jeg masse å lære… DA blir jeg en smule provisert..

  Jepp, kan være fint litt rouge, noe jeg ofte også bruker. Har lagt ut sminkeinnlegg tidligere der jeg har brukt rouge. MEN denne gangen valgte jeg å ikke ha det på. Fint med litt variasjon vell :P

  Foundationen er som sakt en test fra ELF som jeg testet ut, så valgte ikke fargen selv.. Og dersom man får påført den godt ut i ansiktet kan det være fint med en litt mørkere farge dersom man skal på en fest osv. Og det er nettop slik sminke jeg prater om på denne filmen.

  Men klart jeg setter pris på tips og tilbakemld på hva jeg kan gjøre bedre.. Det er jo slik en kommer seg videre. Som sakt i videoen kommer jeg til å kjøpe inn koster til denne sminken og prøve med dette også!

  Det at du har mer kunnskap en meg er jo også nok en litt frekk påstand å komme med.. Etter en film kan du vel ikke akkurat snakke så mye om min kunnskap. Utenom foundation og kostene var det vel ikke noe galt? Er som sakt dette jeg fikk av ELF for å teste ut, noe jeg også gjorde. Og jeg er fornøyd. Kommer nok til å bestille litt andre farger og koster som hører til etterhvert ;)

 4. Jeg trodde du presiserte at du ønsket deg kommentarer. Det var ikke ment som en stygg kommentar, bare gode råd. Fargen er for gul for deg, så den er kanskje bedre til sommeren, men alikevel så har den feil undertone. Det er ikke meningen å «angripe» deg. Skjønner at du ble litt fornærmet, men jeg pleier ikke å pakke det inn i fine ord. Ellers så var videobloggen godt sammensatt, og du har behagelig stemme å høre på, for å påpeke det positive også.

  Når du legger en foundation i annsiktet legger du ett godt grunnlag for vidre sminke. Men uten og påføre fargeforskjellen som naturlig er i annsiktet kan en fort se litt «flat» og oversminket ut. Så ikke bare ser du sunnere ut med litt roser i kinna, men resultatet blir også mer naturlig.

  Kanskje ikke ekspert, men litt mer kunnskap enn det du, iallefall i denne videobloggen, viser frem :)

  Lykke til, du har mye morro å se frem til, både som mamma, kone og i sminkens verden :)

 5. Først, takk til alle koselig kommentarer..

  Lolita: Litt dumt med en slik kommentar uten å si noe hyggelig vel? Veit det finnes koster som er beregnet til mineralsminke. Men siden jeg fikk disse som testprodukter fra ELF prøvde jeg med det jeg hadde. Og resultatet ble igrunn veldig bra… Fargen er også igrunn ganske fin til min hud, men såklart kommer jeg til å få litt mer farge nå fremover noe som gjør at den passer enda bedre ;)

  Rouge er vel noe en selv må avgjøre om en vil bruke eller ikke? jeg bruker det noenganger, men ikke alltid..:) Det er jo ikke noe fasit på at en må bruke dette..

  Så «eksperten»: Finn på noe annet å gjøre enn å fly rundt på blogger å legge igjen slike kommentarer. Er bare unødvenig :P

 6. Du må bruke en kabuki kost til mineral sminke, for å påføre den. Fargen er helt feil til ansiktet ditt, og du får en skygge i panna som ikke er helt heldig når du bruker feil kost. Det er mye å lære på hildechristina.com :)Ikke glem rouge ;)

 7. Synes du er kjempe flink på videoblogging jeg :) Det var veldig billig sminke ja! Selv bruker jeg i.d. – og de koster jo litt men bestiller fra ebay blir det billigere og er absolutt verdt pengene :)

  Så hyggelig at du er med på min giveaway! :) Lykke til og fortsatt god søndag!

 8. Enig med de over at du var flink til å lage video. Nydelige øyeskygger. Jeg har prøvd noen ting fra elf, men ikke prøvd mineralsminken ennå. Jeg liker veldig godt everyday minerals, de er også billige.

 9. Så flink du er på videoblogging a:) Du virka så trygg foran kamera(selv om jeg så du skrev at du ikke likte det).Fin sminke forresten,men tror ikke jeg hadde orka å gjøre så mye ut av det selv.Sminka mi ordnes somregel på 5 min og det bare fordi jeg ikke orker å bruke lang tid på sånt :p

 10. veldig bra video altså! om den var så bra som det så ut som og som du sier så må jeg og bestille noe derfra altså! var jo utrolig billig! nydelige øyne du har altså! du er kjempe pen=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *