Ja igår var vi på ettårskontroll. Martine fyller jo ikke ett år før 3 mars, men siden dem kun hadde ledig på selve dagen hennes OG hun skulle ha sprøyte satte vi en annen dato. Ikke noe særlig å få sprøyte på sin egen ettårsdag! Og om hun skulle bli syk er det litt kjedelig med tanke på feiring osv.

Solstråla vår er snart ett år! Ikke går hun alene enda. Kun med støtte fra oss.

Sprøyta gikk bra den. Litt tårer og hyling ble det, men det gikk like fort over som det kom. Hun har ikke fått noe feber eller andre bivirkninger av sprøyta. Hun har jo ikke fått det av den tidligere heller. Deilig å egentlig være ferdig med den å.. På kvelden var hun jo på babysvømming, og var helt i 100! Mer aktiv enn noengang. Hehe.

Martine får lov å snoke i veska til mamma, siden hun har vært så flink inne hos helsesøster

Begynner å bli klar for senga nå ja..

Når vi skulle hjem fra kontrollen var Martine litt trøtt og sliten, men som alltid MÅ hun digge med engang det kommer musikk på. Det slår aldri feil, og da mener jeg ALDRI feil. Jeg ler hver eneste gang jeg setter meg inn i bilen å musikken kommer på. Står musikken litt høyt på og jeg starter bilen svetter jeg alltdi til. Jeg snur meg alltid raskt for å se om Martine ble skremt. Men neida, alltid sitter hun å digger. Hehe! Så når jeg skulle hjem fra kontrollen tenkte jeg at NÅ skal jeg filme dette å vise til dere.

Er hun ikke hærlig??
Del innlegget mitt

13 thoughts on “Jenta mi digger!

  1. *smelt* skjønne lille!!
    når var dere på helsestasjonen? var jo der i går vi også,kl.ett…

    musikk er moro for en liten kropp,kajsa har å vært helt frelst fra første stund :p

    igjen,såååå kos å se dere i dag :D :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *