I dag har Martine og jeg vært i Oslo sammen med mine besteforeldre, tante, søskenbarn og mamma. Vi dro inn for å se på tidenes danseshow, der mitt søskenbarn opptrådte! For et show! Et ord: Magisk! Hver dans og koreografi hadde en bakgrunn og mening. Jeg ble rørt til tårer flere ganger, og satt å måpte over hva disse barna og ungdommene kunne få til! I min bil satt Martine, Tanja (mitt søskenbarn på 13 – snart 14) og jeg. Så der ble det full disco med sang, dans osv. Kjempe koselig!

Hjemme hadde Kristoffer en guttedag sammen med Matias. Han merket vel egentlig selv at det faktisk var lenge siden sist han hadde hatt slik kvalitetstid med Matias alene. De hadde storkost seg, og funnet på masse gøy!

Vi prøver å tilbringe mye tid sammen som en familie. Dette trenger vi spesielt nå som studiene krever mye av meg. Men en gang innimellom er det faktisk veldig godt – både for barna og foreldrene å ha litt egen tid med et barn også. Det vokser både de og oss mye på. :)

10895244_1517817331840228_1154706902_n

Del innlegget mitt

4 thoughts on “«Jentedag» og «guttedag»

  1. Høres ut som dere har hatt en flott dag, så deilig med kvalitetstid, legge jobb og studier til side for en stund:)) Fine dere er, Martine er veldig lik pappan sin:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *