Mandagsettermiddag dro jeg innover til Darbu for å besøke min kjære venn Cecilie. Martine og Kristoffer ble igjen hjemme. Etter 1 1/2 time ca var jeg vel fremme. Var såå koselig å se Cecilie igjen. Hun har nemlig flyttet opp til Darbu til sin kjære Christian, der de har kjøpt et nydelig hus. Hund hadde de fått seg å ja.


Litt av stuen. Koselig ikkesant?

Siden jeg ikke ser Cecilie så ofte lengre, er det jo ekstra koselig når vi først ses da. Når jeg kom frem dro rett til byn for å handle inn litt mat og diverse til kvelden. Mandagskvelden koset vi oss med reker og vin. Og utover kvelden/natten litt mer alkohyler. Kjempe koselig å ha en skikkelig jentekveld bare oss 2. Vi hadde det kjempe morsomt. Sang, dansa og drakk alkohyler helt til kl 06.30. Ja, på morgen! Sånn er det når vi jenter har det koselig. Slenger ut litt bilder fra kvelden her.


Cecilie fyrer i peisen med White sprit. Jenter……


Klare for…


Reker og god vin


Jentene :)


:)

Tirsdag var vi begge veldig slitne og daffe. Derfor holdt vi sofan store deler av kvelden. Vi kikket på «bridgets jones diary» og «exorcism». Vi er begge kjempe glade i skumle filmer, og elsker å bli skremt. Hehe. Vi dro en tur på Kongsberg storsenter og handlet inn litt vi trengte, før vi dro hjem igjen. Der spiste vi taco og koset oss med en vinflaske. Mer en den ene flasken ble det ikke denne dagen. Koselig å ta det litt rolig også. Vi skravelt lenge og bare koset oss sammen. Hadde jo endel å snakke om siden det er en stund siden vi så hverandre sist. Vi la oss etterhvert til litt mer menneskelig tid. Vi tok med pcen i senga. Der oppretter jeg blogg for Cecilie, og lærte henne det grunnleggende. Så nå gleder jeg meg til hun også begynner å blogge! Vi kikket på «The Texas Chainsaw Massacre». Men vi fant ut i midten av filmen at vi var så trøtte at vi så resten imorgen.


Det ble rista brød med nugatti til lunch


Og taco til middag/kvelds


Cecilie og Balto koser seg

I dag kikket vi som sakt da videre på filmen i sengen, før vi sto opp og koset oss med litt tacorester. Vi dro ned i butikken en tur, og der benyttet jeg meg muligheten med å få med en haug med esker til flyttingen. For her om dagen er det mange som flytter tror jeg. Det er iallfall tømt for bananekser omtrendt hver gang jeg er i butikken. Hehe.. I 15.00 tiden vente jeg nesa hjemover. Jeg har hatt en kjempe koselig «ferie» hos Cecilie, og gleder meg allerede til neste gang. Men det var også deilig å komme hjem til min kjære Kristoffer og vår lille jente Martine. Hjemoverveien tok sin tid, siden det pøsregnet. Og fra Siljan og hjem så jeg omtrendt ikke veien, så farten var ikke særlig stor. Lange køer også. Når jeg kom til Skien fikk jeg sjokk rett og slett, for der var det jo vanndammer som gikk opp til halve dekket på bilen! Er det mulig?


Slik var min utsikt på veien i 40 km/t

Når jeg kom hjem var martine hos sin mormor. Hun har vært der for det meste, siden Kristoffer har vært på jobb. Da jeg kom inn overasket Martine med å snu seg fra rygg til mage. Hun har jo øvet på dette lenge, men i går hadde hun rullet for første gang. Og når jeg kom hjem og skulle se dette var det jo HELE TIDEN. Hun skulle ikke ligge på ryggen nei. Hun kaver seg bortover og har skikkelig mark i rompa! Var iallfall nydelig å se prinsessa mi igjen.

I kveld koser jeg meg hjemme med pc, tv og sofa mens Kristoffer er en tur på Kino med en kamerat. Martine sover søtt i sengen. :)

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Jentedager hos Cecilie *Langt innlegg*

  1. Ja vi snakka om å få til en klassefest snart! Kan jo ha det jeg.. Må bare få flyttet og kommet i orden :) Du er med du annvha?

    Her pakkes det om dagen ja Lady E:)

    Såå koselig å høre Veronica! Ja tar ekstremt me bilder. Folk blir jo nesten oppgitt, haha. Jeg sier bare da : jamen jeg er en blogger vettø.. Den grå t-skjorten?

  2. åhh jeg elsker bloggen din=) u er så flink til å ta bilder osv=) leser hver gang det er noe nytt selv om jg ikke alltid er like flink til å kommentere,…=( har akkurat samme t skorte som deg=) hihi:P hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *