I dag har jeg og Martine koset oss hjemme. Martine ligger på gulvet og leker og prater masse. Hun snurrer rundt på magen hele tiden, og oppdager da tv som hun innimellom blir veldig fasinert av! Søta miii. Deilig med hjemmedager…


Se der ja! Og såklart var det michael jackson på tv. Huff jeg er lei av han nå.. Ikke bry dere om kaoset hjemme. Midt i flyttingen!


Jenta med sjarm

Når ettermiddagen kom fikk vi besøk av Anne Elisabeth. Vi skulle ha nok en koselig jentekveld. Guttene jobbet ovetid, så da må jentene ha noe å gjøre. Hehe. Vi tenkte å gå en tur i det fine været, da vi skulle ut å se på noe hemmelige greier. Men da vi hadde gjort alt klart og var klare for take off kom regnet. Da hoppet vi i full fart inn i bilen, og brukte heller den. Vi prøvde iallfall å være sunne da Annie! Etter noen ærend dro vi innom butikken og handlet inn litt som vi jentene kunne kose oss med. Kvelden brukte vi på litt bryllupssnakk og litt mimring. Fytti, og vi lo godt. Sikkert fått trenet magen godt ikveld! Hehe.


Drue med varm smeltet sjokolade


Jentene i sitt fulle ess!


Jeg hater disse! Det er varmt her hjemme hos oss, så må lufte med vindu helt oppe. Og da får vi mange besøk av disse. Greit med insektsdreper som gir de «strøm» da ja! Dette er ett bilde Annie tok av en av krypdyra ikveld. ÆSJ as..

Over til bryllupsplanleggingen.. Etter tips fra Camilla ringte vi til sjøterrassen for å høre om de hadde ledig lokale den datoen vi skal gifte oss. Det hadde de! Så til lørdag tar vi turen dit, for å se om dette er noe vi kunne tenke oss. Har aldri vært der før, så er kjempe spent! Håper virkelig dette er det rette stedet for oss. Ellers har jeg valgt forlover! Ingen overralskelse kansje.. Min kjære kommede svigersøster Anne Elisabeth. Kristoffer har enda ikke bestemt seg. Til mandag skal jeg til mettes brudedesign igjen for å prøve kjolen på nytt, og kansje prøve litt fler kjoler. Selvom denne ene kjolen gikk rett i mitt hjerte, må jeg jo fortsette å se litt til.. Da skal min forlover være med. Og Lise må jo såklart være med, siden hun har forelsket seg i alt som har med bryllup å gjøre. Mangler bare forlovelsen nå snuppa! Så mye planlegging på skjema, men jeg elsker det!

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Jentekveld + bryllupsplanlegging

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *