Ja i dag kjørte Emma og Martine buss for første gang. Jeg og Lise bestemte oss for å være litt spreke i dag så vi gikk fra Stathelle til Langesund. Med litt matstopp til barna så brukte vi vel ca 2 timer. Deilig å gå tur, iallefall siden det er så flatt og fint. Ikke for mye opp og ned.

Jeg orket ikke gå med joggesko siden det var så varmt, så tenkte det gikk bra å gå i disse siden jeg har gått mye med dem. Men neida, gnagesår så det holdt. Da bruker vi fantasien. Da ble det ammeinnlegg for beskyttelse.hahahahahahah..

Når vi endelig var fremme koset vi oss med kebab og is! Nam nam. Deilig med en liten belønning ja. Vi satt en god stund nede ved brygga i det nydelige været. Jentene storkoset seg, i bleia og lite klær.

Pistasjis. Nam nam..

Legg til bilde

Snuppa ville heller utforske solhatten enn å ha den på! Mor og datter koser seg i solen.

Etter denne lange turen tok vi da såklart bussen tilbake. Vi tenkte på å kansje gå tilbake også, men siden kl da var 18.30 tok vi bussen. Under bussturen fant vi ut at dette var jo Emma og Martines første busstur. Så da måtte vi jo såklart ta noen bilder av deres første tur. Også sammen å greier da. Koselig. Tenk når Emma og Martine blir eldre og bestevenninder (som jeg og Lise har bestemt), også sitter de å ser tilbake på alle minnene deres (som de da kansje ikke husker) fra de var små.
Martine og Emma på deres første busstur

Jentene koser seg på bussen
Igår var det santansaften. Jeg var da på Mølen og grillet og koset meg masse sammen med mamma (og meningheten Martine ble velsignet i). Var kjempe koselig! Dette er en tradisjon vi har vært med på i mange mange år.Hva gjorde du i går?
Meg og mamma spiser grillmat på Mølen

Del innlegget mitt

9 thoughts on “Jentenes første busstur

  1. hehehe :P neeeeei du skulle bare visst hva jeg spiste :P mohahaha :P tehe :P deiilig på stranda i dag da shnuppa.. nå må du se å blogge om huset da.. !!! venter bare på det :P legg ut bilder å sånn da, Øyvind ville gjerne se :D ;D låw yah shnuppene mine <3

  2. jøss da var dere spreke! er ikke så kort veg det nei!;) hehe åsså i den varmen ja. off.. men koselig var det nok ser det ut som=) samma her vilde tåler alt tilogm jordbær!!! har spist 2 korver nå og hakke skjedd no! hehe det er jo bra =)

  3. jøss da var dere spreke! er ikke så kort veg det nei!;) hehe åsså i den varmen ja. off.. men koselig var det nok ser det ut som=) samma her vilde tåler alt tilogm jordbær!!! har spist 2 korver nå og hakke skjedd no! hehe det er jo bra =)

  4. jøss da var dere spreke! er ikke så kort veg det nei!;) hehe åsså i den varmen ja. off.. men koselig var det nok ser det ut som=) samma her vilde tåler alt tilogm jordbær!!! har spist 2 korver nå og hakke skjedd no! hehe det er jo bra =)

  5. hahaha tror vi har blogga på akkurat samme tid :P hehe :P for jeg sjekka sin før jeg begynnte å blogge å da varre ikke kommet noe :P men når jeg sjekka etter jeg hadde blogga, SÅÅ HADDE DU ÅSSÅ BLOGGA :D hihihi… snuppene våres da :D <3<3<3 du glemte å blogge om den hærlige bleia da :P hihi:P det huska jeg :P

  6. Så koselig med langtur i finværet da:) Fikk skikkelig lyst på kuleis:P hehe.. Skumle gravidhormoner for tiden:p Ha en fortsatt fin kveld

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *