På søndag dro gutta i huset på en spontan tur til Skien for å se på teater – vennebyen. Det hadde vist vært stor suksess, og Matias hadde sitti hørt på vennebyensangene/filmene hele kvelden. Jeg og Martine benyttet anledningen til å finne på noe sammen – bare oss jentene.

bilde4

Martine fikk velge selv fra øverste hylle. Hun endte opp med enten fritidsparken eller eventyrfabrikken. Etter mye frem og tilbake ble hun enig med seg selv om at evenyrfabrikken sto høyest på listen. Så dro vi!

bilde3

Martine ble veldig ivrig da hun så at elefanten (maskoten) hadde med seg en jenteelefant! Etter noen turer i eventyrfabrikken har hun endelig blitt komfertabel med maskotene – men kun om hun får sitte i tårnet sitt. Å gå ned å hilse på er uaktuelt..

Etter lek og moro i ca en halvtime kom Martines søskenbarn også, og da ble det FULL lek! De to er så utrolig søte sammen! Det morsomme er at dem skal ha helt lik mat, drikke, stoler osv. Og når Martine eks drikker slush sitter søskenbarnet ved siden av å studerer hvordan hun gjør, for deretter å gjøre det på nøyaktig samme måte. Haha, helt herlig!

IMG_0029_1876 IMG_0044_1889 bilde5

De klatret høyt og lavt, hoppet på trampoliner, sklei i sklier osv. Martine syntes det er så utrolig morsomt å se på bilder i ettertid, og det var hun selv som spurte om vi kunne ta litt bilder fra denne dagen. Så med kamera på slep fulgte jeg etter dem innimellom hele klatreparadiset!

bilde1 bilde2

Martine storkoset seg denne dagen, og sovnet raskt da hun endelig kom i seng :) Det er jo så koselig å finne på noe alene med bare et barn hver en gang innimellom også. Ungene setter også stor pris på litt alenetid med mammaen eller pappaen sin en gang imellom.

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Jentesøndag ♡

  1. Veldig koselig med sånne dager. Jeg har jo prøvd å få med meg Ingrid på tur, en gang i året. I år blir det kanskje litt vanskelig, men vi får se. Kanskje det ikke blir utenlandstur, men bare en jentetur til Oslo eller noe. Noe må jeg jo finne på. Kan jo ikke bryte en tradisjon.

  2. Så koselig å finne på ting for bare jentene. Jeg selv skal ta med meg storesøster i huset på lekeland snart :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *