I går tok Rebekka og jeg en bachelorfridag for å ha en hel dag med jentene våre. Planen var Oslotur med kafebesøk, bytur og «Disney on ice». Både Thea og Martine fikk dette i julegave, så dette er noe de har gledet seg til lenge nå.

På veien inn var jentene super gira! Det var «Karsten og Petra» og «Frost» på full guffe, og vi koste oss vel like mye alle fire? Det er ikke til å stikke under en stol at mange av disse barnesangene er litt koselige å høre på for oss voksne også? Vel, det var full konsert i både baksete og forsete. Rebekka og jeg kunne kjenne oss igjen i jentene opp til flere ganger. Da lo vi utrolig godt.. Vi hadde også minikonsert for jentene med «alltid en åpen dør», noe de syntes var hysterisk morsomt.

Untitled

Vel inne i Oslo tok vi en rask tur innom Oslo s, for å nyte de deilige svelene som Meny selger. Vi handlet inn litt snacks til showet, slik at vi ikke tømte lommebøkene på de sjokk overprisede varene inne på Oslo Spektrum. Når klokken nærmet seg fikk jentene lov til å bytte til «Elsa» kjolene sine, og da var dem i himmelen! De kjøpte begge «frost skjerf» på HM, som dem gikk med resten av dagen.

IMG_2641 Untitled1Untitled3

Showet startet, og det var LITT av en opplevelse! Jeg var selv på «Disney on ice» hvert år når jeg var «lita», og nå følte jeg at det var klart for å føre tradisjonen videre til våre barn. I år ble det jentetur, men jeg så raskt at dette var noe Matias på 3 år like fint kunne hatt glede av. Så neste år blir det nok familietur! Vi møtte utrolig mange ulike disney figurer, og helt på slutten kom «Frost». Man kunne høre på alle barna i salen at dette virkelig var høydepunktet.

IMG_2655 IMG_2658 IMG_2661 IMG_3034 IMG_3037 IMG_3046

Etter showet tok vi trikken ned til Akers brygge, der vi tok middag på «friday». På veien tilbake til bilen tok vi t-banen. Jentene syntes det var veldig stas å få kjøre BÅDE trikk OG t-bane når dem endelig var i Oslo. Også fikk dem til og med se det ekte slottet!! Det den ekte dronningen og kongen bodde i. Det var stor stas for to 5åringer..

IMG_2667 Untitled2

Før vi dro hjem tok vi en tur innom «Starbucks» for å unne oss en kopp nydelig kakao. Jentene (som elsker kakao som sine mødre) takket også ja til en kopp kakao hver. Så der tuslet våre søte «små» rundt med hver sin «Starbucks kakao», «penkåper» og «støveletter». Gosh, hvor ble det av «babyene» våre? Martine kjøpte med en liten gave til Matias på veien hjem, siden han ikke var med til Oslo. Dette ble tatt veldig godt imot hjemme i dag tidlig. For hjemreisen ble nokså sen, og begge jentene sovnet godt i baksete. Og da var det deilig å endelig få høre litt på litt mer «mammamusikk». For på det tidspunktet var vi rimelig lei av «Frost», «la det gå» og «snømann»…

10859964_707625052686486_1442733714_n
Bilde over er hentet fra min instagramprofil. For flere bilder og filmer fra gårsdagen se instagram – veronikadoli

Siden vi har unnet oss et par fridager denne uken, har vi nå tatt en «miniferie» hos Rebekka sine foreldre. De har leilighet i kjelleren, og her skal vi skrive og lese MASSE bachelor de 2-3 neste dagene..

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Jentetur til Oslo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *