Ja, her i hjemmet har det blitt jul for lengst :) Og ikveld har jeg tenkt å vise dere litt hvordan det er blitt hos oss i stua nå til jul. Noen syntes kanskje det blir mye rødt. Men for at jeg skal få julestemning MÅ jeg ha det rødt rundt meg. Når juletreet kommer i hjørnet i stua (ved dvdhyllene), ja da blir nok alt helt perfekt :)

Den ene delen av stua

I vindu er det pyntet med engler, blomster, roser og levende lys.

Julevindu. Litt dårlig bilde da. Men har 2 kuler i vindu, en adventstake og litt pynt

På veggen henger disse to søtingene! Det er det min svigermor som har laget av bare to taksteiner..

Tvkroken med en rød onepice nisse i! Haha

Fyr i peisen, og lys i lyktene, ja da får man god julestemning

Tvbenken er fylt opp med pynt, siden tv henger på veggen

Stjerna er kommet på plass :) Her ser vi ut på verandaen (inngangspartiet)

I gangen er kommoden pyntet med en litt dypere rødfarge. Snart kommer amaryllis frem :)!

Detaljer på komoden..

Hvordan har du det nå i jul? Bare hvitt? Litt rødt, men mest hvit? Eller masse rødt slik som meg? :) Heldigvis er vi alle forskjellig, men forskjellig smak :)

Del innlegget mitt

9 thoughts on “Jul i stua..

 1. Så fiint snuppa! Vi to elsker jo å pynte til jul. Her er det rødt og nisser overalt gitt..:D men kjeeempe kosli syns jeg da! Gleder meg til juletreet skal opp også:D:D

 2. Så koselig julepyntet :)
  Jeg har rødt,hvitt og sølv. Kanskje sett bildene jeg har lagt ut? :)
  Sånne takstein lager mormor også.
  Ha en fin kveld videre!

 3. Åååå, så fint du har pyntet! Veldig varmt og koselig:) Jul for meg er også masse rødt. Med litt gullfarge innimellom. Hvitt kan være fint det også, men ikke for mye av det, for da får jeg ikke helt den julestemningen. Og den må jeg jo ha :D Ellers blir det en stusslig jul, tror jeg hehe.

 4. Hei, hei:) Koselig julestue:) Her venter vi med julen til like før. Men adventen har flyttet inn:)

  Så artig at du kjenner spark! Jeg kjenner også en slags kiling på ‘mageveggen’. Deilig! Og så har jeg fått lånt en dopler/anglesound av min venninne. Så godt å høre hjertelyden!

  Formen min kunne vært bedre. Bekkenløsningen er fæl, og jeg blir veldig fort sliten. Men nå gleder jeg meg til ul som er den 20. desember! Hvordan er det med deg da? Kvitt kvalme og slikt? Håper du slipper bekkenløsning!

  ha en fin kveld!

 5. Så utrolig koselig dere har det!! *misunner*
  Nå som jeg har flyttet for meg selv, er det ikke spesielt julete her.. Har ikke råd til så masse heller, men har en nisse, en katt i nisseklær, litt røde lys og .. det er det :( Hittil i allefall :P Men neste år, forhåpentligvis! DA skal jeg dra’n skikkelig ut! :) Gleder meg! ELSKER JULA!!! <3 It's the most wonderful time of the year!!

 6. Åå så koselig :) Nå fikk jeg litt julestemning her :) Jul for meg er masse rødt, synes kvitt blir kanskje litt for sterilt og kjedelig. Rødt gjør det så varmt og koselig :) Her blir det ingen pynt i år siden vi flytter rett over jul :/ Men gleder meg til neste år da, får pynte litt ekstra da :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *