Det var noen forferdelig travle uker, men nå har endelig roen begynt å senke seg. Jeg er jo fortsatt i praksis, styrer med julekalender på bloggen, jobber ved siden av og har unger og familie. MEN jeg er ferdig med alt av innleveringer og samlinger på skolen. Nå er det bare å fullføre de siste ukene av praksis og forberede oss til jul. Julen har endelig kommet i hus, og FOR en koselig stemning det blir med masse lys, litt rødt og julepynt. Jeg har ikke pyntet så mye enda, men regnet med at det kommer litt etter litt. Jeg har de siste årene blitt mer og mer sparsom på hvor mye julepynt jeg setter frem. Alt med måte..?

IMG_1654 IMG_1656 IMG_1658 IMG_1665

Det er en stund siden jeg har vist dere stuen nå! Og som dere ser har det skjedd litt forandringer igjen. Endelig begynner stuen å bli slik jeg har drømt om! Kristoffer har laget bord nr 2, slik at det passer bedre til den nye sofaen. Jeg er UTROLIG fornøyd med bordene, og syntes dette ble enda bedre enn hva vi kunne få kjøpt i butikk. Dette er jo tilpasset nøyaktig vår stue og sofa. Lampen over bordet er fra Tine K, og kjøpt inne hos den flotte butikken GLiiZ. Rask levering og en hyggelig liten hilsen med i pakken. Slikt er så koselig! Hyllen over sofaen er det også Kristoffer som har laget. Vi fant nemlig ikke lang nok hylle, så derfor laget vi den selv! Bilder til rammene er bestilt, og forhåpentligvis er de på plass denne uken! Cant wait..

IMG_1661
Lys fra europris

Untitled

Over kan dere se noe av interiøret jeg har handlet fra Anemones skafferi – som også stiller med premie i dagens luke på bloggen. Lyshuset gir en herlig duft av kanel når det tennes, noe som lager ekstra julestemning! Flere av disse står høyt på ønskelisten i år. Stjernelysstakene er også fantastiske, og mer i denne serien er også på ønskelisten i år. De små lysene har jeg kjøpt på Søstrene grene.

PS: 20% ut kvelden på HELE nettbutikken inne hos Anemones skafferi. Kode: 9desember 

rabatt bilde4 Untitled-2

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Jul i stuen ♡

  1. Vil gjerne være med på julekalenderen i dag. Har ikke hørt om butikken men du og du, så mye fint de hadde :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *