Først å fremst må jeg beklage lite blogging i det siste, men en forventer kansje ikke annet når det er jul og ikke minst en haug med familieselskaper. De siste dagene har vi brukt på pakkeinnkjøp, pakkeutlevering og noen selskaper. Og dagene fremover nå også kommer til å være hektiske med selskaper med familie og venner. Men her kommer en liten oppdatering!

På lillejulaften var vi rundt omkring å leverte gaver. Martine hadde fått på nissedrakta, mens maman og pappan hadde på nisseluer. Skulle vi levere pakker måtte vi jo også være «nisser». Vi begynte vell runda rundt kl 16. Og når vi endelig kom hjem var Martine utslitt og hoppet rett i køya. Klokken var vell da 20.00 -20.30 ett sted. Vi har ei tålmodig jente. Alle de menneskene vi møtte som skulle hilse på henne og dulle og dalle. Og Martine er like blid. Er det noe vi hører hele tiden er det at vi har fått ei så rolig og tålmodig jente. Og det er vi glad for..:)

Klar for å være julenisse for en kveld.

Martinenissemor koser seg i bilen.

Julaften kom, og spenningen var stor! Alle husker vel hvor spent man var når man var liten. Men når man blir eldre er det fortsatt koselig, men det er ikke den samme spenningen. Men nå som vi har fått lille Martine skal jeg si mye av spenningen kom tilbake ja. Det er så koselig å ha en så liten og søt familie nå i juletider. Gleder meg så til mange fine juletider fremover med kristoffer, Martine og kansje noen kommede barn etterhvert.

Klar for jula!

Jeg og Martine startet juledagen med å stå opp og lage frokost. Vi stekte egg og bacon. Deretter gikk vi opp i senga og vekket pappan. Så koset vi oss alle tre med frokost sammen. Resten av formiddagen brukte vi på å pakke inn de siste pakkene. Hente en pakke på posten (som var julegave). Flaks at den kom på selve julaften da. Også fikk vi besøk av Kristoffer sine brødre som kom med noen pakker.

Vi tok oss en dusj alle sammen, og stelte oss til selve kvelden. Rundt kl 16.00 dro vi til mine foreldre hvor vi skulle feire julaften. I år ble vi oss tre, Anne Elisabeth, Sondre, mamma, pappa, bestefar og mormor. Kjempe hærlig gjeng å være på julaften. Vi koset oss med nydelig julemiddag med alt du kan tenkte deg. Deilige desserter og god juledrikke. Etter maten satt som vanlig alle stapp mette i sofan helt slappe.


Venstre bilde: Min bror, svigersøster, min kjære og min mormor. Høyre bilde: Mamma, pappa, besteball, min bror, svigersøster og min kjære.

Og meg da..

I år startet vi på pakkene tidligere enn vanlig. Nettop for at Martine skulle få være med. Martine tok en lur mens vi spiste, slik at hun ladet opp batteriene til pakkeåpningen. Og det skal jeg si funket! For hun var helt i hundre. Og siden hun har fått pakket hver dag siden 1 desember viste hun virkelig hvordan hun skulle åpne pakker selv ja. Hun hylte til hver gang hun så noen spennende komme frem under alt papiret. Det er nesten flaut å si det, men jeg tror faktisk jeg og Kristoffer fikk fler pakker enn alle som var der. Tilogmed Martine selv! Nesten hvert år er det slik. Jeg sitter alltid igjen med mange pakker etter at alle er ferdig.. Sånn er det å ha en stor og flott familie + noen gode venner.:)

Jeg fikk den ære å lese opp alle (!!!) pakkene.

Utleveringen holder på en stund, og enda er vi ikke ferdig..

Bestefar hjelper litt til da Martine ikke har tid til å vente til alle pakkene er levert ut.

Anne Elisabeth og Sondre koser seg med mange pakker.

Martine fikk 3 telefoner. Denne hun holder her er helt lik sin mors (bare leketilf). Veldig kjekt med så mange da hun kan bytte på de når hun blir lei. Endelig får mobilene våres fred..


Jeg fikk kamerastativ så nå kan jeg ta fine bilder, og kansje videoblogge litt? Martine fikk sovepose hun kan bruke i fler år!


Fantorangen og drømmehagen effekter. DET er såå spennede..

Martine holdt det gående helt til nesten 22.00. Og utrolig nok var hun opplagt og i hundre helt til siste min. Men når hun først kom i sengen skal jeg si hun sovnet fort. Hehe. Etter hun hadde lagt seg satt vi å skravelt og koset oss. Kikket på litt pakker. Ringte og sendte mld for å takke for gavene. Åh, som jeg elsker julen..

Martine fikk fantograngen bamse av tante og onkel, og det var STAS!

Tre generasjoner. Svigersøster til venstre, meg, mamma og mormor.

Og til de som lurer så kommer gavelisten her:

Martine
3 pyjamaser
Genser og bukse
Rosa trøye og strømpebukse undertøy

En sovepose

Fantorangen dusjhandkle
Fantoragen sengesett

Fantorangen bamse

Drømmehagen badeleketøy

Drømmehagen sengesett

2 hinkel pinkel bamse med lyd

Leketelt
Micki lær-å-gå-vogn
Belino ratt

Kids wood puttehjul

Mula stableklosser

Min store ordbok

Play 2 learn gåbil

2 Play 2 learn ”trykk og kjør-larve”
Fisher price gåstøtte med lære
Fisher price mobiltelefon

Fisher price musikal mini-mobile

Album av Martines familie

Barnslig service

Baby born dukke med tilbehør

Ole brum ”Lær & oppdag aktivitetssenter
Crayola ”My first easel
Lekemobiltelefon
Leke iphone

Maxi cosi bilsete

Gavekort 1000 kr

Mange av gavene til Martine

Veronika & Kristoffer
Rødt kubelys, rødt såpestykke, 4 røde handklær
Invite Peissett

Invite stekepanne

Invite kaserolle 5,5 liter

Invite kaserolle 3,5 liter

Ikea Kaserolle 5 liter

Nowo stekepanne

2 skjeèr, 1 gaffel, 1 stekespade og 1 pølseklype

Legitim skjærebrett

”Desserter” kokebok

Verdens beste fat

Funktion creme brulee tilberedningssett

10 ”wok” tallerkener fra porsgrund porselen

1 ”Wok” serveringsfat fra porsgrund porselen

Tupperware kakebrett med lokk

Stavmixer med tilbehør
3 kakebokser
En vin

Lysestake

2 flanell sengesett og ett laken

Rød teflon duk

Cd ”Josefine Pettersen”
9 mnd fot/håndavtrykk bilde i ramme (Laget av Ann torill)

4 trinns gardintrapp

Strykebrett

Gulvteppe

Sett med fat, lys og steiner

Telysholder til vindu
3 juleoppsatser
Gavekort på 5300 kr

Kristoffer
9 boxer
14 par sokker

Skrujernsett

8000 kr fra jobben

Veronika
Varmeteppe
Video/kamera stativ
Kamera pod
Bodysett

Noen av de mange gavene til meg og Kristoffer.

Og enda litt til..

Resten av romjulen er det fler familieselskaper som står på planen. Så hvor mye blogging det blir fremover får vi se på. Helt ærlig prioriterer jeg familie og venner nå fremover pcen ;) Det skjønner nok de fleste. Men såklart kommer jeg med oppdatering med bilder fra alt og ingenting. Bildene fremover blir nok ikke de beste, da jeg har klart å ødelegge kamera mitt. Må bruke mobilen. Men siden vi fikk gavekort på down town, har vi bestemt at kamera er noe av det vi skal kjøpe for gavekortet.

Har du hatt en fin jul med din familie/venner?

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Julaften 2009

  1. Heia! Jeg har fulgt bloggen din en stund, og tenkte at nå er det sannelig på tide å legge igjen en kommentar :)
    Så kjempefine gaver dere har fått – moro!

    Ønsker deg en fortsatt fin romjul :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *