Da var det 22 desember :) Det er dagen som betyr mye for oss heistadjentene. Vi har holdt sammen i tykt og tynt siden 1.klasse. På ungdomsskolen startet vi en ny tradisjon… Vi feiret vennejulaften ett par dager før jul. Det innebærer da hele pakka med mat, godis, juletre, pakker, skravling osv..:) Rart hvordan tiden forandrer seg. Før var det taco på menyen, noen år senere ble det stek. Og nå har vi funnet ut at koldtbord er tingen. Alle tar med litt mat hver, så koser vi oss med alt. Siden vi er 10 jenter blir det godt utvalg, og man går ikke akkurat tom.

Søte Nanna!

Lise og stini =) Sykepleierene..

Bordet er dekket til 10..:)

Før kjøpte vi pakker til dem vi hadde avtalt med osv.. Men nå som vi er blitt eldre har det blitt til at alle får tildelt en hemmelig venn. Kjøper gave til den, også må vi gjette hvem pakken er ifra. Da får alle en pakke hver, og moro å kjøpe gave til forskjellige år etter år..:) I år fikk jeg en kjekk sak. En ape (jeg elsker aper!) som tørker neglene etter man har påført neglakk. Perfekt match til meg! Jeg klarte også å gjette hvem som hadde kjøpt gaven. Ikke værst det..

10 pakker under juletre`et..

Pakke til MEG :D :D

Hva er det i denne pakken truu..

To nysgjerrige neser..

Julekvelden har bare blitt mer og mer stas ettersom årene har gått. Grunnen er vel fordi vi ikke lengre ser hverandre så ofte.. Noen bor langt i nord, mens andre i sør.. Men på julekvelden pleier som regel alle å kunne komme. Og det er vel den eneste gangen vi klarer å samle alle :D :D

Ei som bare bor noen min unna, og som jeg har mye kontakt med er Lise T =) Hu har ei datter som er 5 mnd eldre enn Martine. Og nå venter vi begge nr 2 med bare 1 mnd mellomrom :) Kan det bli bedre?

Hele den gode gjengen! Untagen Rikke som gjemmer seg bak Marthe :)  Fra venstre: Lise T, Karen, Stine Elise, Nanna, Ida, Ellen, Lise K, Rikke, Marthe og meg

Nok en flott jentejulaften som sitter godt plantet i minnet :D Er så ubeskrivelig glad i disse jentene her!

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Julaften for heistadjentene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *