Å dekke bord er veldig moro og ikke minst fort gjort. Jeg er kanskje ikke den som bruker timer på planlegging og dekorering, selvom jeg innimellom kunne ønske jeg hadde evnen og tiden til det.. Som oftes bruker jeg det jeg har, og litt småtteri jeg har kjøpt underveis som jeg har likt.. 
I år ble Martine med på å dekorere julebordet 2012 på lillejulaften. Hun var SKIKKELIG ivrig.. Så det var ingen tvil om at hun begynner å like slikt akkurat som sin mor.. Vi gikk opp i 2.etg og klippet av et par grener på juletreet til barna. Martine plukket ut julekuler som hun plukket av treet.. Og de passet jo perfekt. Kuler med glitter er perfekt til et festbord!
Sånn i ettertid ser jeg jo at Matias hadde lagt fjernkontrollen på bordet.. Sjarm? Haha. Flere som har barn som er besatt av fjernkontroller..?
Duken er kjøpt i Spania faktisk. Fikk den av mine fantastiske foreldre. Lysholderene er fra ikea. Dekktallerkene er fra nille, mens asjettene er fra porsgrunn porselen. Bestikket er fra rosendahl (elsker det!!) og det samme er vinglassene. Martine måtte jo ha nisse på serviettene så det fikk hun såklart lov til. Ingen jul uten nisse..?
Bordet ble veldig koselig syntes nå jeg..:) Enkelt og greit. Siden bordet uansett ble fylt opp med mat så måtte jeg passe på å ikke overpynte det.

PS: Opretter herved en ny etikett «borddekking» da jeg skal bli flinkere til å vise dere lesere borddekkingen her i huset. Man kan jo finne SÅ mye inspirasjon fra slikt..
Del innlegget mitt

8 thoughts on “Julebordet

  1. Koselig dekket bord! Gøy å gjøre seg litt flid med bordekkingen til slike fine anledninger!:)

    Mannen i huset her ble liiiitt irritert når han sto på kjøkkenet å trang hjelp med maten mens jeg øp rundt og tok bilder av bordet før gjetene kom *ler*

    Ha en fin kveld,
    Klem Jatte♥

    • Ja det er så koselig!! Og ja kjenner meg igjen i oppgitt mann :P Haha. men det er jo så moro å se tilbake på. For før du vet ordet av det er maten på bordet og alt er krøllet til.. Da blir ikke bildene så fine gitt ;) HAha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *