For en ukes tid siden fikk jeg handlet årets første julegave! Endelig var jeg i gang. Jeg syntes det er like vanskelig å «komme i gang» hvert år. Men når jeg først er i gang pleier det å gå veldig greit. Jeg pleier nesten aldri å komme i gang med julehandelen før i desember, så det at jeg faktisk er godt i gang nå i NOVEMBER er jo veldig fremgang..

I år vet jeg at det kommer til å være fult kjør på skolen helt frem mot 20 desember. Derfor hadde det vært fint å få gjort litt og litt nå frem mot jul. Da slipper vi forhåpentligvis stress og styr rundt juletider. Da kan vi senke skuldrene og slappe av. Nyte julen, rett og slett.. Slik det skal være :)

I dag våknet jeg og Rebekka opp på grand hotell og så frem til å nyte en dag i Oslo. Vi kom begge frem til bilen med armer som værket fra alle posene.. Så med andre ord – vi fikk unna masse julegavehandling. Herlig! Nå er vi straks ferdig med alle gaver til «de små». Så var det bare «de store igjen». De er ofte vanskeligst ;)

IMG_9193_0963 IMG_9195_0965
Den herlige utsikten fra hotellrommet. Rett ut i selveste hjerte :)

Det var veldig koselig å se ungene igjen ikveld når jeg kom hjem. De fikk være litt ekstra lenge oppe, noe de syntes var veldig stas. Jeg fikk god hjelp med innpakningen av flere julegaver. Jeg er overasket over hvor flink Martine er på å holde på «hemmeligheter». Det er ofte vi kjøper inn bursdagsgaver lenge før og hun røper ikke et ord før personen åpner gaven. Nå er hun like innstilt på å holde alt hemmelig..

Untitled

Vi pakket inn et par pakker som er til henne mens hun ikke så.. Når vi plutselig holdt på med båndet og sa : oi, denne er jo til Martine! Ja, da ble hun helt i hundre.. Var det en gave til HENNE også! Og ikke bare en, men to!!

_MG_9214_0984

Etter en stund takket Matias for seg, og en halvtime senere var Martine klar for sengen. Nå er begge ungene i seng, jeg har gjort ferdig siste rest med innpakningen.. Og nå venter litt redigeringsjobbing etter noen jobber jeg har hatt :)

IMG_9205_0975 IMG_9208_0978

Inkluderer du barna dine i innpakningen? Her elsker de å hjelpe til med klipping, teiping, «holde på knuten» og tegne på kortene..

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Julegavehandelen er i gang

 1. Så fine innpakninger! :) Jeg er kommet litt i gang med julegavene, og har fått unnagjort de fleste til ungene i familien/vennekretsen. Som du sier, så er ofte «de store» vanskeligst, men jeg håper også på å få unnagjort gavene snart, så vi bare kan bruke førjulstiden på masse julekos <3
  Kanskje jeg skal prøve å inkludere 2åringen i noen av innpakningene i år, det er jo veldig koselig å gjøre slike ting sammen :)

 2. Så flink du er som er i gang allerede. Gulvet du spurte om inne hos meg er faktisk en kjempebillig laminat som vi valgte å legge på soverommene nede i huset. Rett og slett fordi det blir lite «slitasje» der. 79,- kvm på Rustad i Sverige. I resten av huset har vi en annen type som er dyrere og tåler mer. Gleeeder meg til å vise frem, vi har såvidt begynt å flytte inn møbler nå. Tipper vi flytter inn i løpet av neste uke. Hvordan går det med kjøkkenet hos dere da?

  Klem!!

  • Ja til en forandring er jeg det! hehe..

   ÅH så herlig! Syntes det var kjempeflott :)) Gleder masse til boliginnlegg fremover? hehe..

   Vi er straks ferdig med kjøkkent. Mangler kun litt sånn «elektriker» jobb og «rørleggerjobb».. En som skal måle og kutte til benkplate osv :)

 3. Så flink du er da!
  Har ikke en gang begynt å tenke på årets julegaver. Jeg er nok veldig «mann» på det området og er alltid ut i siste liten :P Kanskje jeg skal prøve å inkludere Tuva i innpakkingen i år ja – det kan bli gøy

  • Takk :D I try! Hehe..

   Hehe jeg har også vært ute i siste liten.. Så prøve år – til en forandring ;)

   Ja gjør det! Ungene her elsket det!

 4. Utrolig fint gavepapir! Det er så gøy å få fint innpakkede gaver :) fikk dere dekket hotelloppholdet, eller måtte dere betale selv? Virker som dere hadde det utrolig bra i alle fall, vel unt!!

  • Ja det gjør mye med fint innpakket gaver :D

   Ja, oppholdet ble dekt slik at vi skulle få muligheten til å komme på treffet :) Det er noen timer hver vei og med kø attpåtil orket vi ikke frem og tilbake på samme dag :)

   Turen var helt flott :D

  • Hihi ja falt pladask! Var jo SYKT mye på en rull så holder LENGE.. Da er det verdt de 50-60 kr det kostet :)
   Alt er igrunn kjøpt på panduro :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *