Juletiden nærmer seg veldig nå! Allerede til helgen skal vi ønske første søndag i advent velkommen med julegrantenning og nydelig sang fra barnas kor. Som jeg gleder meg!

//Samarbeid

Hvert år setter jeg opp en liste over hvem jeg skal kjøpe julegaver til og hva som skal kjøpes. Min erfaring er at familien setter aller størst pris på personlige og minnerike gaver. Etter at jeg begynte å få økt interesse for fotografering i 2011, har jeg virkelig begynt å se verdien i bilder. Tiden går så fort, og barna vokser i en utrolig fart! Og det er jo utrolig verdifult å ha masse bilder å se tilbake på. Jeg har også begynt å gjøre hjemmet mer personlig med masse bilder av familie og venner. Kristoffer og jeg har fått penger av besteforeldrene, slik at vi kan kjøpe vår egen gave – noe som passer oss midt i blinken. Siden loftstuen i 2.etg er ferdig oppusset – men ikke innredet ble noe av gaven tre flotte fotoplater av ungene. Tidligere har vi alltid kjøpt lerret – men denne fotoplaten falt jeg pladask for!

Her kan dere se bildene vi har bestilt, og som skal pryde veggen over sofaen i 2etg.:

bilde IMG_4419-1 IMG_4615-1 copy

SOM jeg gleder meg til å personliggjøre loftstuen litt mer! Jeg skal såklart vise frem det ferdige resultatet når bildene er på plass. Ellers har jeg kjøpt en liten førjulsgave til meg selv. Jeg har nylig kjøpt meg ny tlf, og denne gangen har jeg gått vekk fra iphone og over til samsung. Utrolig spent på det! I den forbindelse måtte jeg ha meg et deksel av det kjæreste jeg har. Det positive med dette dekselet er at det kan lukkes og det har kortholder inni:

Skjermbilde 2015-11-23 kl. 14.24.03

Inne på smartphoto sine nettsider kan du finne et ekstremt stort utvalg av personlige julegaver. Her kan du være sikker på at du finner en gave til enhver smak og personlighet.  Du kan velge mellom fotokalendere (perfekt gave til besteforeldre/oldeforeldre), fotobøker, ulike veggdekorasjoner, navnbok, deksler, klistemerker og fotogaver.

Her er mine favoritter blandt fotogaver:

UntitlemkdDette er ikke engang en brøkdel av utvalget smartphoto kommer med. Innenfor hver vare finnes det også et stort utvalg design. Noe jeg likte godt med smartphoto var hvor enkelt og greit redigeringsprogrammet deres var. Ofte har jeg gitt opp halvveis, da man må innstallere, lage mapper osv før man kan starte redigeringen. 1-2-3 så var varene bestilt. Try it!

PS: Har du husket å fremkalle årets julekort? Klikk her for å se smartphoto sitt utvalg. Enkelt og raskt. Bedre blir det ikke :)

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Julegaven til «den som har alt»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *