I dag har endelig dagen kommet. Første desember og første søndag i advent. I år er Martine såpass stor at hun har begynt å forstå at desember månede er det vi kaller advent og at det er i denne perioden vi kan pynte til jul og åpne kalender. Tidligere har det jo vært vanskelig å skille mellom jul, julaften og advent. Ungene er spente! Både på julepynt, julekalender på tv og ikke minst julekalender her hjemme. Jeg prøver mitt beste på å inkludere barna både i julegavehandling, innpakking, pynting osv, og de elsker det! I år har dem jo begge spart opp sine egne julegavepenger som dem skal plukke ut julegaver for selv. Det blir et superspennede prosjekt og ikke minst føler barna mestring. Nå går vi inn i «juletiden» og jeg kjenner det kribler litt ekstra inni meg i disse tider.

IMG_9208_0978-600x400

Vi er godt i gang med årets julegavehandel, men mangler fortsatt en hel del. Noen vet man rett og slett ikke hva man kjøpe til! Går jeg på kjøpesenter finnes det jo tusenvis av butikker og det er vanskelig å «plukke ut» hvilken butikk som passer til hvem man skal kjøpe gave til. Akkurat dette er noe jeg elsker med julehuset Coob Obs Hypermarked. Der har dem alt på en plass og et stort utvalg slik at jeg kan finne gaver til hver alder og kjønn. Vi har jo denne butikken ca 30 min unna, så vi har planer om å ta en tur dit før jul. For oss passer det ypperlig at de søndagsåpent både 8, 15 og 22 desember. Da kan vi dra hele familien og bruke god tid. Ungene er ikke utslitt etter barnehage og vi kan bruke hele dagen og ta det som en tur. Coop obs hypermarked har jo i tillegg stadig gode kampanjetilbud, så følger man med kan man gjøre noen gode kupp i julegavehandelen. Butikken selger mange omtalte og gode produkter både til barn og voksne, som også har vunnet «best i test». De selger blandt annet dock boot, vossatar, janus, helly hansen osv innen klær til barn. Og når du først er på julehandelen kan du avslutte med ukeshandelen, da dem også har et stort utvalg dagligvare!

collage

Noen av mine favoritter.

Årets julemiddag her i huset har i alle år vært ribbe, medisterkake og julepølser. Ja, og slik har vi tenkt å fortsette. Herlig med slike gode og gamle tradisjoner? . Helt siden jeg og mannen min fikk barn har det blitt tradisjon at julen feires hos oss. Det har også blitt en fast tradisjon at Kristoffer er husets kokk på julaften, noe han trives godt med. Han finner alltid på en liten vri når han lager mat, noe som gjør hver rett utrolig spennede. Hva med å prøve chilly på ribba (se video)?

httpv://youtu.be/WJ9jtkkTpIE

Hvert år er vi like spente på om vi har fått svoren sprø, og i filmen over fikk vi mange gode og nye tips vi skal prøve ut i år. Ellers i romjulen liker vi å prøve ut nye retter og smaker. Inne hos coop ligger det mange gode tips og filmer fra matelskere med sine personlige vri. Anbefaler dere å ta en tur innom for å ta en titt selv. Kanskje du finner noe tips til årets julemiddager?

Vinn et gavekort på 1000 kr

I samarbeid med coop skal jeg dele ut et gavekort på hele 1000 kr fra coop obs hypermarkedet. Det kan jo komme godt med nå i disse førjulstider? Vinneren blir trukket 8 desember, og vi garanterer at du vil motta gavekortet FØR jul slik at du får gleden av det i romjulstiden.

For å delta går du inn HER og forteller meg hvilket produkt fra julekatalogen du ville benyttet gavekortet på og skriver det her i kommentarfeltet. Enkelt og greit :) Lykke til!

giveaway

Del innlegget mitt

172 thoughts on “Julehuset Coop Obs Hypermarked – stor giveaway!

 1. Dette hadde blitt brukt til mat – godteri- fyll av julestrømpene og kanskje ein julefilm! Familie på 5 og jul heime med gjester på besøk då trengst det fort både ei og to handlevogner på coop :)

 2. Hei og god førjulstid :)
  Jeg ville brukt gavekortet på spill til barna og de voksne, fantorangen, geni og hatt over hatt. I tillegg ville jeg nok kjøpt en teflonbelagt kasserolle, siden vår er moden for utskiftning og ny trengs til julematen :-)

 3. Kjære vene, der det mye fint! Jeg ville brukt det på ulltøy til ungene fra Jul i svingen kolleksjonen, bakeutstyr og «mormor og de 8 ungene» spill til 4- åringen :)
  Krysser alt jeg har! :)

 4. Jeg ville kjøpt en stiga snowracer til eldstemann , da akebrettet hans gikk i stykker i fjor. Eller ville resten gått til mat og godteri. Det er jo tross alt jul!

 5. Jeg ville kjøpt en stiga snowrace til eldstemann, da akebrettet hans gikk i stykker i fjor. Resten av pengene hadde gått til mat og godteri

 6. Her hadde pengene gått med til julemiddag og mat ellers. Med bursdag til minstejenta to dager etter julaften, og i år fullt hus så blir det dyrt mtp all maten. Men akk så mye kos :)

 7. Gavekortet skulle rett i slett blitt brukt på julemat og litt ekstra filmkos på julaften og litt ekstra i julestrømpa til trollungen vår :)

 8. Jeg ville brukt det på en ullvang-genser til gubben, jul i svingentøfler og kaffesett «minni» til datteren.

 9. For en utrolig fin ting å dele ut! Hvis jeg hadde vunnet gavekortet ville jeg brukt det på matvarer:) da kunne jeg arrangert en koselig førjulsmiddag for bestefar og foreldrene mine, som i alle år har gitt så mye til meg.

  Jeg er en av dine «anonyme» lesere og tenkte jeg også kunne bruke denne anledningen til å si at jeg liker bloggen din veldig godt. Å komme inn her får meg alltid til å føle meg bra, uansett hva slags humør jeg er i:)

 10. Så fantastisk!!
  Gavekortet ville gått til litt ekstra godt pålegg – og jeg ville bedt mine foreldre og svigermor på en good julemiddag:))

  ha en fin fin adventshelg!

  Flott blogg foressten:)

 11. Hmm… noe til ungene. Sannsyligvis ulltøy og lignende + Micki bondegård :) Og kanskje være så «egoistisk» å kjøpe Ullvang-genseren til meg selv… :)

 12. Hadde jeg vunnet ville jeg gitt gavekortet til min studentsønn, selv om jeg kunne tenkt meg de store lyktene og nye kasseroller ;)

 13. Hvis jeg var så heldig at jeg vant gavekortet ville jeg brukt det på ulltøy til min datter, julefilmer og en god bamse!

 14. Jeg ville kjøpt Brio togsett til minstemann, og kanskje et par brettspill til hele familien. Det er ikke jul uten at familien samler seg for å spille litt :)
  Ønsker deg og dine en fantastisk førjulstid!
  Alexandra

 15. Om jeg hadde blitt den heldige vinnern så ville jeg brukt gavekorte på disney smikkebord til min lille tantungen og varmeteppe til meg :)

 16. Jeg hadde kjøpt helly Hansen tøy til gutten min som fyller 7 år den 15. Desember :) mye fint og billig på coop obs Hypermarked ! :)

 17. Jeg ville kjøpt ski utstyr til jentene mine på 5 og 6 år, de er aktive på ski hele vinteren og trenger derfor noen gode ski og gått utstyr :) Ellers ville jeg kjøpt masse god jule mat og jule godis, det hører med til en hyggelig jule mnd :D

 18. Hvis jeg hadde vunnet, ville jeg brukt pengene på en rav ullgenser, Donald Ducks Julefavoriiter og Mikkes magiske jul. Og siden jeg bor på hybel ville jeg brukt resten på mat :)

 19. Jeg ville brukt gavekortet på julemat (ribbe,kalkun og tilbehør), en koselig julefilm og en ullgenser i julegave til meg selv :D

 20. Jeg ville brukt det på ski til jentene mine på 5 og 6 år, de har ønsket seg ordentlige ski veldig lenge og hadde blitt overlykkelige av å få det:)

 21. Jeg ville brukt gavekortet på det flotte dukkehuset. Det ville vært en perfekt julegave til Ida Emilie i år :-)

 22. Hei Veronika.
  Coop Obs har utrolig mye fint nå fram mot jul:)
  Ull er ALLTID gull. Spesielt til jenten min på 4:) Ellers ønsker jeg meg en håndstøvsuger:) Genialt å ha på kjøkkenet.
  Krysser fingrene.

  God førjulstid til deg og familien.

  Hilsen Cecilie fra Bergen

 23. Hadde jeg vunnet ville jeg nok brukt penger på brio togsett, som sønnen min ønsker seg i julegave :) Og eventuelt ullklær.

 24. Veldig koselig at du ønsker å dele julegleder og forberedelser med oss! Om jeg hadde vunnet hadde jeg måtte prioritere mat og ullklær til barna. Krysser alt jeg har xx :)

 25. Trenger nytt bestikk, og de har jo Ramona bestikk til 999! Men så har jeg veldig lyst på kapselkaffe maskinen, eller Electrolux støvsugeren!! Hmm.. Nei det ville i alle fall ikke blitt noe problem og bruke opp gavekortet (Og litt til);)

 26. *** og da hadde vi kjøpt enten ulltøy til guttene eller leker – spesielt duplo for det får man aldri nok av hihi :) :D

 27. Sååå mye jeg ville brukt det på, men tror det hadde blitt en ekstra fin gave til guttene <3 Har ikke flust med penger denne jula, så det hadde kommet godt med! :)
  Selv om de sikkert får mye av familie er det jo noe med det å kunne gi noe til sine egne barn..
  Krysser fingrene for litt vinnerlykke nå da :)
  Ha en fin kveld søte deg <3
  Klem Nina

 28. Hei :)

  Jeg ville brukt gavekortet på noen fine julegaver til venner og familie. Som student i en svindyr by (les: Stavanger) går mesteparten av lønn og lån med på husleie, strøm og mat, så hadde jeg ikke sagt nei til et gavekort. :-)

  Uansett – ha en strålende førjulstid Veronika. Kikker titt og ofte innom bloggen din, men er ikke den som kommenterer så ofte. Så siden jeg først gjør det nå: kos dere masse i desember, og ikke slit deg ut alt for mye.

  Klem.

 29. Hei :) Jeg ville kjøpt iskremmaskin til min samboer (selv om vi ikke skal kjøpe til hverandre ;)) siden han lenge har ønsket seg det. Julekongen dvd til min eldste sønn, en skylander figur til min mellomste sønn og lego duplo til minstegutten :)

 30. Hei! Jeg hadde brukt gavekortet på litt ull til ungene.. Og kanskje en skisykkel til guttungen, det trur jeg hadde falt i smak hos han ;)

 31. Jeg ville brukt det på julegaver til mine to jenter hvis jeg hadde vunnet. Lego friends til hun eldste og kanskje en dukke til hun minste :)

  Mvh Natazha

 32. Jeg ville brukt gavekortet på julegave til mannen min♡
  Og litt ekstra julekos til julen♡
  God jul til alle!! ;-)

 33. Jeg ville kjøpt 10 pepsi max flasker til meg, BOSCH håndstøvsuger til mannen, riddersterk ullbukse til lillesnuppa og Minnie sminkebord til storesnuppa. Det skulle bli omtrent 1000 kr =o)

 34. Har ei lita jenta på 3 år som ønsker seg veldig Minnie sminkebord og dokke med Minnieklær. Så ville kjøpt det, og julemat for resten :)

 35. Ulvang genser til pappa, ettersom den jeg kjøpte til han i fjor nå er i str 4 år, etter et vaskeuhell.. haha

 36. Jeg ville brukt pengene på nye skøyter til minsten, og Lego friends til snuppa. Resten ville jeg brukt på å kjøpe inn julesnacks og mat.

 37. Jeg ville ha brukt gavekortet på ullundertøy til meg selv. Vi voksne i barnehagen må også ha gode klær ;) I tillegg hadde jeg nok byttet ut støvsugeren vår som har sett sine bedre dager med den snertne grå i julekatalogen :)

 38. Jeg ville brukt gavekortet på flyklypa pysj og ulldress til junior, Julekongen dvd til hele familien og Brimi kokkekniv til mannen;)

 39. Så kjekke konkurranse:)
  Veldig mye fint i juleavisa til obs.
  Jeg har to barn og ville kjøpt noe til begge. Til gutten ville jeg kjøpt noe klær, gjerne janus eller vossatasser og en leke, en bil eller fly,
  Til jenta muligens Lego friends og vinterbukse :)

 40. Jeg ville kjøpt en ny julegenser til mannen og gode varme tøfler til datteren vår:) hadde vært så flott å vinne

 41. Jeg ville brukt pengene på matchene ullgenserw til meg og mannen, og filmen «julekongen» siden det ikke går noen bra julekalendere i år ;)

 42. Jeg ville brukt gavekortet på lyktesettet til 999. Har nylig flyttet til rekkehus med god plass, det betyr at jeg trenger mye nytt å pynte med! Elsket de! Nyt adventstiden med familen ♡

 43. jeg ville kjøpt jul i flå klypa klærne til lilleprinsen min.
  og hockoy skøyter til samboeren min :)

 44. Jeg ville brukt gavekortet på lekekjøkken, til en som virkelig ønsker seg dette til jul :)
  Også ville jeg kjøpt enda en genser fra ulvang til meg selv. De er så utrolig varme!

 45. Jeg ville helt klart gitt gavekortet til foreldrene mine. De har stilt opp for meg og den lille ferske familien min på en måte jeg ikke kunne drømt om en gang. Det har vært et tøft år for oss alle, og de fortjener virkelig en slik gave. Butikken har jo alt så pappa vil nok til og med finne noe han liker :-)

 46. Hei hei :)
  Jeg ville brukt gavekortet på nye kasseroller eller til å få en symaskin i hus, har lenge hatt lyst å lære meg å sy ;)
  Håper dere får en nydelig adventstid <3

 47. Dersom jeg vinner vil jeg bruke gavekortet på å kjøpe inn noen gode ullplagg til det lille minitrollet mitt som er ventet i begynnelsen av januar.. Han kan jo ikkje fryse :-)

 48. Her ville det nok vanket litt Legogaver, – det er nemlig sikker slager hos 4 tantebarn og 3 egne småtroll! Ellers vet jeg at søstern ønsker seg Ulvang Rav genser, og at en skiscooter også stod på ei ønskeliste jeg har sett… Og da er vel gavekortet og vel så det borte, tenker jeg! God førjulstid til deg og dine! :-)

 49. Jeg ville brukt pengene på det store dukkehuset i tre. Ville kjøpt det til jenta mi på 4 år. Kunne og ha brukt pengene på ullklær:)

 50. Jeg ville brukt pengene på det flotte dukkehuset i tre. Det er en leke som begge jentene kunne fått mye glede av i lang tid.

 51. Jeg ville brukt gavekortet på ulltøy til babyen som kommer i løpet desember. Vi vet ikke hva det er og har derfor ikke handlet så mye enda :)

 52. Et gavekort ville gått til kaffemaskin til snille mammaen min, barbermaskin til snille samboeren, og lego friends til dattera! :)

 53. Uten tvil brukt det på varmt tøy til sønnen min:) Og kanskje til meg og samboeren min:) Kan aldri få nok av det!

 54. Jeg hadde brukt gavekortet på å kjøpe julegaver til de som har vært så snille å hjulpet oss med å få drømmehuset i orden før jul, og de som stilte opp for oss i den vanskelige tiden i fjor da vi ikke rakk å kjøpe fine julegaver til de :/ så i år blir det flotte julegaver til den flotte familien vår og de flotte vennene våres! <3 da hadde det blitt handlet:
  Kjele til lillesøster
  Kaffemaskin til bestemor
  fin ting og nyttig ting til svigers
  Og en leke til lillemann i huset :D

 55. Hvis jeg hadde vært den heldige så hadde det blitt Team jr. Fasttrack carving ski til guttungen.. Hadde sikkert synes det var supert :) Ønsker deg og dine en fin adventstid:)

 56. Om jeg hadde vunnet gavekort ville jeg brukt det på julegaver til familie og venner. Kaffemaskin og forskjellig sportsklær er fine gaver! :)

 57. Vi holder på å pusse opp et gammelt hus, så pengene flyr avgårde. Derfor hadde det vært veeldig koselig å vinne et gavekort som vi kunne brukt på masse herlig julemat :)

 58. Mest mat sikkert, men kanskje også en elektrisk leke til Mannen eller Brio togbane-deler til Storebror.. eller en ny stekepanne til meg :)

 59. Om jeg hadde vært så utrolig heldig å vinne et gavekort på 1000 kr hadde det nok blitt et KJEMPE FLOTT lekekjøkken Til Herman. Jeg og samboer er ikke helt enig, for han mener nemlig det er litt jentete, men ååneiii JEG vil at Herman skal få lekekjøkken og dette blir jo en gylden mulighet . Lekekjøkken tror jeg han kommer til å få kjempe stor glede av på mange måter :)
  Det coop obs har koster ikke hele 1000lappen, så da blir det nok litt god julemat også har de sååå mange fine klær fra jul i flåklypa til de små som jeg har forelsket meg litt i <3

  Juleklem fra camilla og lille Herman:)
  camillaeggen@gmail.com
  camegg.blogg.no

 60. Jeg ville brukt pengene på en Ulvang Rav genser til meg seg og en Micki lekekomfyr til minstemann :) Ha en fin adventstid :)

 61. Jeg ville ha brukt det på julemat , spesielt siden vi har julaften hjemme hos oss. Julepynt og kanskje jul i svingen ulltøy til min kjære datter :)

 62. Jeg ville brukt gavekortet på litt julemat, sengetøy og funnet noe fint og nyttig til det nye huset vårt :)

 63. Jeg ville brukt det på en brio togbane og treleker. Kanskje noe ullklær og en julefilm:-) God adventstid til deg og dine.

 64. Jeg ville brukt pengene på en Bjørn Dæhlie langrennsdress. Jeg får nemlig ski til jul! Så nå satser jeg på mye snø, slik at jeg kan gå på ski – selv uten langrennsdress :)

 65. Jeg ville brukt gavekortet på klær fra Jul i Svingen kolleksjonen til sønnen min Linus, og noe Ramona bestikk :-)

 66. Jeg ville brukt gavekortet på en kurv med julemat(pinnekjøtt!) til foreldrene mine, som steller så godt for oss fattige studenter som kommer hjem til jul :)

 67. Jeg ville brukt gavekortet på å fylle opp skapene med mat (er student) samt litt ekstra god mat nå i desember. Og så ville jeg kjøpt en stavmikser, for den jeg har er ødelagt.

  • jeg ville brukt gavekortet på mammaen min som ønsker seg ramonabestikk settet fordi hu alltid stiller opp når det er noe å hu fortjener en ekstra overaskelse te jul

 68. Hvis jeg er så heldig å vinne gavekortet, vil jeg bruke det på Lego Chima løvenes Chi tempel og Duplo togbane :)

 69. Jeg ville brukt halvparten av gavekortet på julemat siden vi blir 16stk med store og små her på julaften. Resren ville jeg kjøpt Lego friends ffor til vesla på 5 1/2år :) Jeg krysser fingrene for at du trekker meg til vinner :) Og ønsker deg og dine en magisk adventstid ♡

 70. Hei :)
  jeg ville brukt dem på, vintersko og ullundertøy til meg. og resten på mine 2 tanteunger :)
  Ha ein fortsatt fin 1 søndag i advent :)

 71. Jeg ville brukt gavekortet på ullundertøy fra Pierre Robert, og mye god julemat :-) De har jo så mye der, så vanskelig å velge :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *