Litt info..:

Jeg skal i år for første ha en type adventskalender her på «Det fantastiske liv».. Jeg ønsker å gi dere lesere muligheten til å vinne en adventsgave hver søndag i advent. PLUSS at det på julaften kommer en ekstra premie (som jeg tror de fleste har lyst på!)..:) Hver fredag fremover vil jeg avsløre premien og dere kan da melde dere på. Og hver søndag i advent trekkes den en vinner.. Høres det bra ut?..

 Denne søndagens gave blir barneboken «når englene tisser». Her finner du fine, morsomme, enkle, rørende og overaskende dikt, rim og regler.. Jeg elsker denne boken, og det samme gjør Martine. Det går ikke en kveld uten at vi må finne denne frem og lese og se på bildene.. Jeg syntes det er veldig flott at jeg kan gi dere gaver som jeg tidligere har prøvd ut slik at jeg kan «gå god» for det jeg gir ut..:)

Jeg har skrevet om boken HER..:) Til alle dere der ute som ikke har vinnerlykken med så er dette en ypperlig julegave.. Eller bare en fin kveldsbok man kan lese med barna :)

Så om du ønsker å prøve vinnerlykken her på «det fantastiske liv» så legger du igjen en kommentar på dette innlegget.. Da får du automatisk et lodd. Og om du vil ha litt ekstra vinnerlykke kan du opparbeide deg noen ekstra lodd..
1 ekstra lodd: Beskriv ordet «julaften» (enten med et ord eller mange!)
2 ekstra lodd: Del min julekalender på din blogg eller facebook (kopier bilde og lim den inn i ditt blogginnlegg)

PS: skriv gjerne hvor mange lodd du tar :)

Del innlegget mitt

36 thoughts on “Julekalender nr 2 :)

 1. Jeg har selv ingen barn, men som både lærerstudent og miljøarbeider på en bolig for funksjonshemmede barn har jeg begynt å samle på barnebøker. Denne så jo helt fantastisk ut, og hadde passet flott inn i samlinga mi :)

  Beskrive julaften med ett ord? Oi, det var vanskelig! Jeg tror det må bli familieglede :) Da ble det altså 2 lodd på meg denne gangen :)

 2. Julaften er en dag fylt med spenning og forventninger :D Familiekos og det å sette pris på de en har nær :)

 3. Julaften er tegnefilm med godis hele dagen. gjerne i pysj. ettermiddag med familie, mat og gaver <3

  Trekker 4 lodd og prøver lykken. Deler på facebook :)

 4. Julaften = familie og venner.. God mat, og en hyggelig samkonst på en nydelig dag som den 24 desember.
  Men mest av alt er det største gleden og våkne opp med min perfekte familie og bare kose oss med jule strømpe og se de stor nydelig øynene til tulla mi som bare stråler a glede og lykke.. Julen er en nydelig tid <3 Og sef er det ønske og våkne opp og det er masse snø på utsiden :)

  Har delt dette på facen min..

 5. Jeg trekker to lodd i dag jeg, et med kommentar og et med å beskrive ordet «julaften».

  Julaften : Sølvguttene, lukten av ribbe som steker gjennom dagen, spenning, mandariner og godterier i alle skåler, en stresset mamma og en resten avslappet familie, samarbeid, pynte seg, gaver og til slutt høy latter, brettspill og en god natts søvn på barnerommet.

 6. Jeg tar 4 lodd ;)
  Julaften for meg er glden ved å stå opp, gå i joggebukse/pysj i noen timer, føre det er på med finstasen,og tynne strømpebukser<3 Spenningen på pakkene, og den gode stemningen når man står opp å setter i kontakten til juletreet;) Så kommer maten, og all den gode koselig praten som foregår på hele julaften.. Magisk ;)

 7. Julaften = snø, stemning, lukter, familiehygge, Tre nøtter til Askepott, ribbe, riskrem, gaver og glede!

  To lodd til meg :-)

  Hilsen Carina

 8. 2 lodd:) julaften er for meg familie tid, god mat, koselig stemning å enda mer gleder jeg meg til julaften med lillegutt som skjønner mer av julen nå i år:) klem tonje

 9. Julaften er familie, god mat, Tre nøtter til askepott, pakker, glede, lykke, fine kjoler(som fort blir byttet ut med en gang noen får klær i gave) og glade fjes :)

  Delt på facebook også, så 4 lodd!

 10. Julaften er lang frokost i pysjen, Tre nøtter til Askepott, julehefter, glede, familie, god mat, fred og ro, sølvguttene og Flåklypa. :D

  2 lodd melder jeg på med.

 11. 4 Lodd

  julaften er god mat med familien, barn fulle av sukker og glede. barn som ikke har mista troen på nissen, en pappa som greier å lure sønnen sin med sin nissestemme dette året også . julegaver , glede ved å gi å få. koselig prat med alle familiemedlemmer, kaker, kaffe og et skinnende juletre:)

 12. Åh, lese for tvillingene mine i en sånn bok, det hadde vært noe!

  for meg er julaften: spenningen, forventningene, gleden, medmnenneskeligheten og kjærligheten. Smakene, latteren, lysene og kosen.

  Smeller til med 4 lodd, der jeg har delt innlegget ditt på facebook :))

 13. 4 lodd til meg :)
  Delte på facebook :)

  Julaften da sitter hele familien rundt bordet, med ribbemiddag på bordet. Julebrus i glassene og risgrøt til dessert. Etterpå er det kaker og kaffe i ca. 5 min fordi alle mine 3 småsøsken og 2 tantebarn er alt for utålmodige med å få åpne pakker! Pakkene blir delt ut og 10 min etterpå er det et hav av papir på gulvet! Resten av kvelden tilbringes med godteri, julebrus og kaker foran tv med hele familien! KOS <3

 14. Juleaften er å videreføre og skape tradisjoner. Det å gi egne barn gode, fine og trygge opplevelse. På selve juleaften tilbringer en tid sammen med dem man er glad i, opplever glede og samhold. Kirken ringer julen inn, huset og juletreet er pyntet, bordet er dekket, maten er i ovnen, lysene tent, familien samlet og julekvelden kan komme:)

 15. Prøver sjansen på 1 lodd:
  Julestemning for meg er masse snø, rød pynt, masse lys (både levende og elektriske), barnelatter, glede, familie, musikk, glitter og stas!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *