En ny fredag er her og denne helgen kan du vinne det populære navnstempelet fra lillemille.dk! Jeg har dette stempelet selv og jeg elsker det! Det blir brukt hyppig, og jeg føler selv jeg er blitt flinkere til å merke Martines klær etter dette kom i hus..:)

Jeg har skrevet mer om navnstempelet HER..:)

Så om du ønsker å prøve vinnerlykken her på «det fantastiske liv» så legger du igjen en kommentar på dette innlegget.. Da får du automatisk et lodd. Og om du vil ha litt ekstra vinnerlykke kan du opparbeide deg noen ekstra lodd..
1 ekstra lodd: Fortell om deres juletre! (hogger dere selv? Plast, edelgran, gran eller furu?) Noen faste tradisjoner? Hvordan pynter du? Du trenger ikke svare på alt.. Bare fortell om deres juletre enkelt og greit..:)
2 ekstra lodd: Del min julekalender på din blogg eller facebook (kopier bilde og lim den inn i ditt blogginnlegg)

PS: skriv gjerne hvor mange lodd du tar :)

Del innlegget mitt

40 thoughts on “Julekalender nr 3

 1. 4 lodd på meg da :)

  Gjennom hele oppveksten min har vi dratt ut i skogen på landstedet og hugget tre. Veldig koselig tradisjon :) Nå er det desverre veldig lite trær igjen der, så de siste årene har vi kjøpt, og bare kost oss med å pynte det sammen isteden.
  Svigerfamilien min har hatt som tradisjon å bruke trær fra hagen, som ungene plantet når de var små:)
  Nå bor vi i egen leilighet, og på tide å skape egne tradisjoner. Når vi har kjøpt oss hus blir det muligens til at barna planter edelgran uti hagen som vi bruker når trærne er blitt store nok:)

  Delt bildet ditt på bloggen min :)

 2. Hei hei!

  Kjekke de stemlene der altså! Vil gjerne vinne ett sånt:)

  Vi drar ut i skogen og hogger tre. Daer vi ute alle sammen og griller pølser på bålet og spiser pepperkaker og drikker gløgg. Som regel har vi edelgran som barna pynter slik de vil.

 3. HEI :) leser din å fru mæla bloggen fast å blir fort inspirert av ting fra dere ,dere er så flinke,første året vår familje skal ha plastre pga allergi ,ja huff har så lyst på edelgren de synes jeg er finest ,har tatt et lodd mvh marion johansen fra Loften

 4. Vi pynter juletreet på lillejulaften. Da samles vi hele familien og pynter sammen. Vi pynter med julekuler, ting som vi lagde når vi var små, engler, glitterbånd, lys og den fineste stjernen på toppen :)

  2 lodd :)

 5. Hei! HEr er en premie jeg liker! Familien min hugger alltid hos en vennefailie av oss som eier skog og gård, en kjempe lan g tradisjon. Vi pynter treet vanlig med hvitt, rødt, sølv, gull og engler og stjerne på toppen (og lysa da) på lillejulaften, årlig tradisjon!

  2 lodd med det automatiske!
  froydis1997@hotmail.com

 6. Vi pusser opp stua, og har derfor ikke plass til juletre, eller noe særlig julepynt. Men neste år blir det stas å endelig få pynte til jul i eget hus.

  2lodd, Ina:-)

 7. Morsomt med julekalender da! :)
  Vi har grantre som vi er hos en lokal bonde rett borti her og hugger selv søndag før jul! Pynter alltid treet 22.12 siden vi liker og slappe av og kose oss med ribbesteking, god mat og tv kvelden før kvelden! :)
  Vi pynter vel rimelig tradisjonelt vil jeg tro, med rødt,gull og sølv, glitter og stjerne på toppen!
  Deler på fb. Så blir vel 3 lodd på meg da.. 4 med det automatiske :)

  ae-fjeld@hotmail.com

 8. Så fin blogg du har:-) har en sønn som er 3 uker eldre enn Mathias, så moro å følge med på hvordan han utvikler seg :-) 1 lodd på meg!

 9. Hei! :)
  Jeg tar 3 lodd! :)
  Vi kjøper vanlig gran-tre, ikke edelgran (syns det er for dyrt), men lurer på åssen det blir her i år med ei på halvannet år! ;-) Vi pynter med glassengler, gammel julepynt fra vi var små og noen hjerter og stjerner som jeg har heklet. Blir så koselig så! :)
  Bra blogg, håper du koser deg på tur i London!! :)

 10. Jaa, en sånn vil jeg ha… Vi vurderer plasttre i år, mye rart vi trekker inn i stua fra skogen… Pyntet er den samme; rødt og gull. 2 lodd:-)
  Astrid

 11. Hei :) Du har en kjempefin blogg. Synes det er så koselig å lese om den herlige familien din.

  Vi skal ha plast-juletre i år. Men det er pga at vi bor i leilighet og har to små barn. Blir mye barnåler overalt når små barnehender er litt vel ivrige på å sjekke ut pynten ;)Jeg liker best å pynte med det vi lager selv, og det som har litt historie. Trenger ikke se smashing ut med ny og dyr pynt! Og selvfølgelig masse små flagg.

  God før-juls tid til dere.

  Hilsen Hilde

 12. Bestefar har alltid funnet juletre (Gran) til oss, som blir pyntet med julekuler som vi har hatt siden søsknene mine og jeg var liten:)
  Kos deg i London!

 13. Takk for en fin blogg, Veronika! Vårt juletre varierer fraår til år. Favoritten er å hogge det selv, men om ikke vi får til det blir det edelgran. Treet blir pyntet med fine kuler, lys og glitter. Pynt so bringer fram gode minner. God jul! Elisabeth ae_bore@yahoo.no

 14. Vi hogger tre,i egen skog. Så står det på vaskerommet et døgn,for å smelte av seg og avklimatiseres. Så flytter vi det inn i stua,og sliter alltid med å få det rett:p Deretter pynter vi det med sølv,glass og engler. Veldig rent med andre ord. Nå som vi har fått en liten gutt blir det vel etterhvert mer barnevennlig pynt da:)

  2 lodd på meg.

 15. Vi har alltid hugget treet vårt selv! Går i egen skog med øks. Veldig koselig, spesielt når det er så mye snø at vi nesten ikke kommer frem :)
  Pynten er fra svunne tider, gaaamle fugler og kuler i mange duse farger <3 Nydelig!

  Har forresten også delt på facebook :)

  -Siggi-

 16. Hei! Vi har tatt en litt enkel løsning siden vi skal være borte hele jula.. Så vårt juletre er fra Tilbords og er ca 15 cm høyt og av glass ;) Det står å pryder sofabordet. Ellers er jeg litt fan av at julepynt ikke trenger å være så «vakkert» og matche alt annet hjemme. Julepynt for meg er litt småglorete og shabbychic, minus chic. En god jul til dere!

 17. Vårt juletre er av plast, men når det blir pyntet, ser man ikke forskjell ;) Treet vårt er ikke bare et tre, men også et klatrestativ for pusekatten vår, Felix. Vi har ikke alltid stjerne i toppen, men ofte en katt! :P

  Ellers er jula for meg en magisk tid med masse god mat og herlige mennesker som jeg er heldig å få kalle familie og venner :)

  Jeg tar forresten 2 lodd :)

  Synes forresten det er utrolig koselig at du tar deg tid til å lage denne koselige kalenderen :)

  Håper familien din får en fantastisk julefeiring! :)

 18. Oi så smart stempel:)
  Juletreet her i huset hogger vi selv i skogen til min bestefar. Det har vi gjort i alle år, det er så koselig:) Pynten har vært litt av hvert, pynt vi laget selv i barnehagen, skolen osv. og noe pynt som var kjøpt. Og mors fiine engler som får plass i toppen av treet. Nå gleder jeg meg veldig til og pynte juletree;)

 19. Hei Veronika.
  Vårt juletre er av plast, og begynner å bli noen år gammelt nå. Men vi eier ikke huset vi bor i, tilbringer for det meste julene våre borte, til familiene(annenhvert år). Det viktigste er pynten, syns jeg. Jeg synes tre hvor en eller to farger som tema er veldig fint. Men sånn er det ikke hjemme hos oss. Her er det en salig blandig av glitter, norske flagg og kuler i alle mulige farger. Min lille datter på to år, har også bidratt litt til egenlaget pynt. Det er et rotete, men deilig tre synes jeg. :)

  Dette blir vel 1 lodd til meg :)

  God Jul.

 20. Her har vi plast, men savner virkelig ekte vare ja. bare lukta får meg i julestemning=)
  Vi skal lage egen tradigsjon i år. ta ned treet å pynte det den 20 des=) Da vil jenta på 4 år få bestemme for seg og lillesøster <3 Det vil bli pynta med mye hjem laga pynt, men også noe kjøpt

  Mvh Linn Hege
  Solumjenta@hotamil.com

 21. Hei
  Her i vårt hjem er det STERKE juletretradisjoner. Og det må være edelgran:)Vi pynter tre sammen med barna ca 22.desember. Da er det julemusikk på full guff og pynting. Vet ikke om det er mora eller barna som koser seg mest:) (de er 2 og 5år) Far i huset har ansvar for å få treet oppi juletrefoten, samt belysning, så tar vi andre oss av resten.. Blir mye latte og irritasjon over at treet aldri blir bent…. Hehe går hele jula og justerer på det treet:)

  Har delt på facebook siden min, så det ble vel 4 lodd:)

 22. I vårt hus har vi juletre av plast, dette på grunn av min pappa som er allergisk :) Vi har heldigvis ikke et billig plasttre, men et ordentlig som ser virkelig naturtro ut :)

  Digger bloggen din, og synes du har veldig flotte premier i kalenderen din! :)

 23. Jeg vil være med :)

  Siden vi ikke feirer jul hjemme (og stort sett er borte hele jula), så har vi ikke juletre. Men vi har likevel en tradisjon! Storebror (og stort sett oss andre også) er med mamma og pappa for å finne juletre til dem. Vi går til en bonde som bor like ved her vi bor også går vi i «juletre skogen» hans og finner det perfekte treet. Som vi selv må hugge/sage ned. Dette er noe vi alle setter pris på :)

  Tar to ekstra lodd. Deler på facebook :)

 24. Jeg vil bli med!

  Vi kjøper ekte juletre og pynter det mellom 20-23 desember ;-) Hos oss går julepynten i hvitt og sølv på treet. Legger ut link om julekalenderen din på bloggen :-) KLEM!

 25. I år blir det edelgran i huset her:) gleder meg masse, siden vi flyttet inn i sommer å det blir første julen huset:) har fått kjøpt inn litt nye kuler å bånd og tenkte egentlig å bare pynte treet med rødt å sølv i år:) klem fra tonje

 26. I min familie har vi en fantastisk juletretradisjon. Hvert eneste år drar alle i familien sammen ut i skogen (som onkelen min eier) for å hente juletre. Onkel kjører traktor med henger, og alle barna sitter i hengeren med nisselue. I skogen brenner vi bål, drikker gløgg og kakao og spiser pepperkaker, mens noen av de voksne trasker rundt i snøen for å finne det perfekte juletreet. Etter alle har funnet juletre kjører vi tilbake til tante og onkels hus. Der er det dekket langbord og så spiser vi grøt med mandel i. Dette er en veldig hyggelig tradsjon som feiret 40-årsjubileum ifjor. Jeg har vært med helt siden jeg ble født for 25 år siden, og gleder meg stort til denne dagen hvert år. Tilbake til julekalendergaven. Har veldig lyst på et slikt navnestempel, for det er ikke lenge til datteren min skal begynne i barnehagen. Det ble vel 2 lodd dette da:)

 27. 4 lodd på meg, delt på facebook :)
  Vårt juletre hogger vi selv. Da jeg gikk i 1. klasse på barneskolen plantet vi 4 trær hver på et felt, så nå er de klare som juletrær! Moro å ha planta juletrærne selv! Vi pynter det alltid på kvelden på lillejulaften, hele familien :)

 28. Veldig kjekk gave! Jeg har lest bloggen din lenge, men det er vel første gang jeg kommenterer tror jeg. Jeg er alt for sløv med sånne ting.

  Vi skal ha juletre for første gang i år. Tror det blir edelgran for den drysser så lite har jeg hørt! Så da må jeg prøve å finne et sted eller flere med fine juletrekuler og annen pynt. Noen som har forslag til butikker eller nettsteder der de selger fin juletrepynt?

  Da blir det to lodd på meg.

 29. 4 lodd :)

  Vi bruker plast-tre i å med at både jeg og kjæresten er allergiske. Vi har faktisk pyntet allerede siden vi har bestemt oss for å ha en lang,fin jul sammen. Siden i fjor bodde vi ikke sammen og jeg var på sykehuset frem til lille julaften og inn igjen like etter. Har kjøpt inn mange nye julekuler i diverse farger, sølv girlander, farget lysslynge og en rød perlesnor eller hva jeg skal kalle det, ble knallfint synes jeg, hihi :) Når jeg bodde hjemme hadde vi som tradisjon å pynte lille julaften med alt mulig av ting, spesielt som ongene har laget :) Kjempekoselig!

 30. Om mitt jule tre ja. Det skal jeg si deg at det gleder jeg meg veldig masse til, for i år skal vi ut i skogen med min pappa og hogge dette selv. Så han har sagt til meg og tulla at da skal vi ha med oss kakao, kjeks, pølser og kose oss med et bål. Dette blir en kjempe fin familie tur, og noe jeg vil ha som tradisjon vært år med pappa og de..
  Det skal bli deilig og få jule tre inn i hus, da lokter det jul syndes jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *