I går, lørdagskveld kom familien Mæla på besøk til oss. Vi skulle tilbringe kvelden sammen på skikkelig «julevis». Barna koset seg sammen, så drømmehagen og spiste deilig kveldsmat. Dem ble lagt på hvert sitt rom, for nå skulle de voksne ha julemiddag og koosekveld sammen.

Her sitter dem godt i hver sin sakkosekk

Drømmehagen på tv!!

Kristoffer laget deilig middag, med litt hjelp fra meg :) Jeg har lenge nå gått å «shesset» på stek! Deilig og saftig stek.. Og siden svinestek er en vanlig ting å spise i julen laget vi det :) Vi hadde poteter, brun saus og rosepeppersaus. Vi bakte løk og gulerøtter sammen med steka, pluss at vi kokte litt grønnsaker ved siden av :) Tyttebær MÅ man jo ha inntil slik god mat.  Utroolig deilig, og veldig mektig! Desserten måtte vi derfor vente med til seint på kveld.. Dessert var crème brulet, som Kristoffer alltid laget helt perfekt! Deilig med den karameliserte overflaten som vi bruker brenner til å få skikkelig..

Under all aluminiumsfolien ligger mye god mat..

Etter maten satt vi på en skikkelig god julefilm! Polarekspressen. Første gang jeg så den, og jammen fikk jeg julestemning. Masse godis på bordet hørte til.. Og masse levende lys.. Ingenting er mer koselig enn slike hjemmekvelder med gode venner..

Fire sløve kropper i sofan, og masse godt på bordet..

I dag er det søndag = lite å gjøre.. Men det var helt til jeg fant ut at det var søndagsåpent! Da tok jeg, Kristoffer, Martine og magen en tur på Herkules. Vi fikk kjøpt noen fler julegaver, og ikke minst kost oss sammen. Martine satt i bilen som hørte til handlevognen. En helt genial oppfinnelse. Martine elsket bilen og styret som bare det.. Mens mor og far hadde stoor plass til poser, vesker og utetøy. Ble imponert over hvor god plass det var i den..:)

Martine skulle hele tiden ha på solbrillene.. Hun tror vi ikke ser henne når hun har dem på, siden hun ikke ser oss. Når hun tar de av sier hun DEER ellr BØØ

Herkules har jo fler sentere så når vi skulle fra den ene siden til den andre var det på med lue og mamma og pappas jakker rundt seg..

Kvelden tilbringte vi på peppes. Martine storkoste seg, og lekte masse på lekerommet. Vi spiste pizza, og tok den helt ut med IS til dessert. Martine er helt vill etter is.. Martine har vært i ett utrolig godt humør i hele dag, og da er det jo såå koselig å ta henne med ut slik :)

Slik har Martine vært i hele dag :) Herlig?

Pappa ble med inn i lekerommet, og satt på film..

IIISS!! Namme…

Nå er snuppa i seng, etter ett varmt og godt bad. Kristoffer og jeg skal utnytte kvelden sammen med en god film og hverandre :) Ha en fin søndagskveld, imorgen begynner hverdagen..

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Julekveld med en herlig familie + søndagsbytur :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *