Tenk at første søndag i advent er i morgen allerede!! Da jeg pakket opp eskene med julepynt i går kom det store gledeshyl fra ungene. De fant frem deres eske med nisser og pynt som de pleier å pynte rommene sine med. Det var full lek på rommene her i går kveld, og man kunne kjenne spenningen hos ungene. Åh, jeg husker så godt hvor utrolig moro det var å finne frem julepynten – alle forventningene som kom med. Og når julepynten var på plass ble vi sittende i sofaen med julemusikk og bare nyte. Julepynt og alle lysene gir en så utrolig god stemning. For en fantastisk tid vi har i vente.

IMG_20151127_220456

Vi har smått begynt å pynte til jul, men er enda ikke ferdig. I år står nye julegardiner høyt på ønskelisten – vi får se om lommeboken er enig eller ikke nå i desember. Noen tips til fine julegardiner?
I dag fant jeg noen juleputer jeg falt pladask for! Det ble også noen skåler med samme mønster. Alt er kjøpt på europris :)

IMG_20151128_151337 IMG_20151128_151513

I dag har vi vært samlet en hel vennegjeng med barn – noe vi har gjort flere år rundt begynnelsen av desember. Det ble gløgg, hjemmelaget pepperkaker, mandariner og sjokolade. En fin måte å starte juletiden på.

Snapchat-8275097829738550499

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Julen kommer..

  1. Hi Veronika, I am a blogger from the USA and I am currently working on a blog post about spool tables and how we can use them in Décor. Was wondering if you would let me use your gorgeous spool table pic with a link back to you naturally??? Christine from Little Brags

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *