Da var julaften forbi og romjulen i full gang. Jobbet mye før julen, men hadde fri 22 og 23 desember. Det var deilig med noe fri og. Blir jo endel sliten av å jobbe så mye, samtidig som en må få ferdig gaver, rydding av leiligheten osv.

23 desember startet med at meg og Kristoffer dro opp på biltilsynet, slik at Kristoffer fikk prøvd seg på teoriprøven. Og han besto med glans!:D Kun 3 feil. Det er ikke dårlig alså! Er så stolt av deg gutten min.. På kvelden var vi i selskap til mamman og pappan min. Da spiste vi deilig julekveldsmat sammen og koset oss. Sondre, Anne, bestemor, bestefar, pappa, mamma og Kristoffer var der denne kvelden. Var veldig koselig å være sammen med min fam denne kvelden, da vi skulle være med Kristoffer sin familie på julaften. Ja, min første jul vekk fra mamma og pappa..

24 desember jobbet jeg fra 07.30 – 15.00. Litt kjedelig å jobbe juleformiddagen, og ikke få med seg den berømte askepott og julemorgen.. Men er på en måte en god følelse og føle at jeg hjelper de som trenger det denne dagen også. Mange som skal til fam osv. Men også mange som er ensomme og ikke har noe godt forhold til julen. Så er jo en god følelse og føle at jeg kan være der lit for dem også :) Etter jobb dro jeg rett hjem. Heiv på meg julekjolen jeg hadde kjøpt inn og tilbehøret. Fikset hår og sminke. Deretter måtte jeg jo så klart opp til mamma og pappa en tur. Snakket litt med de, og de fikk tatt noen julebilder og noen bilder av magen ;) Tehe.. Noen som gleder seg. Det er helt sikkert! De fylte opp bilen min med julegaver, og deretter dro jeg av sted til Skien for å feire kvelden med mamman til Kristoffer og hans 2 brødre. Kristoffer hadde dratt opp tidligere, slik at han var der da jeg kom. Jeg fikk gutta til å hjelpe til med å bære opp alle gavene.

Gledet meg masse til denne kvelden, men det var jo også en litt trist følelse at jeg ikke skulle være med mamma og pappa. Men kvelden ble kjempe koselig, og vi storkoset oss. Vi spiste nydelig ribbemiddag. Deretter dro vi ned på kirkegården og tente lys for mormor og bestepappa (til Kristoffer). Nydelig å se alle de lysene som lyste utover hele kirkegården. Ble ikke der så lenge, siden det var ISKALDT denne kvelden. Vi dro hjem og slappet av. Aleksander skulle være nisse for barna til søskenbarnet sitt. Må si han blei fin du! hehe. Vi koset oss med masse godt.. Deretter åpnet vi pakker. Så utrolig mye pakker! Sånn er det når vi er 2 stk med 2 familier. Men ikke nok med det. Det var en haug med pakker til Martine (som enda ikke født. Hehe) Til Pippen og til Maximus. Det var jo veldig artig.

Oppsumering på noe av det vi fikk til jul:

Til oss:

* Veronika: Laptop

* kristoffer: Full kroppsmassage med boblebad (spa), prison break sesong 3, super dad genser.

* 3 stavmixere (må bytte 2 av dem)

* 2 svarte liftgardiner

* Bilderamme

* 2 Fotoalbum

* 2 Sengesett

* Svart service ( middagstallerkner, små tallerkner, boller, kaffekopper, tekanne)

* 4 Store hånkler

* Nisse som skal henge i vindu

* Masse god sjokolade ;D

* Shine shampoo og balsam

* 2 vegglamper

* Stålampe som passer til vegglampene

* Reisestrykejern og reisehårføner

* Bakeboller/ dlmål og masse tilbehør

* Pledd

* Presskanne og 2 kopper

* Gavekort på Down Town på 300,-

* 6000 kr.

* Kristoffer fikk 5000,- til førekortet fra jobben sin

Til Martine:

* Lekebamse

* Uro

* Smekke (Syntes du jeg er tøff, skal du se min onkel!)

* Gratulerer med jenta (snart) (bok)

* Masse klær

* Votter, Tøfler, Luer og skjerf

* Av Emma (3mnd gamle datra til Lise) fikk hun litt ting man trenger helt i begynnelsen, som bleier, shampoo, såper, kremer, sutter, sengesett osv.

Til Pippen og Maximus

* 3 kakemenn

* 2 bokser rosiner

Så for å si det mildt så fikk vi ENDEL gaver ja. hehe.

1. juledag slappet vi av heele dagen. Deilig å ikke gjøre noe som helst. Dagen gikk til å se over gavene vi hadde fått. Sette opp og montere nye ting. Kvelden gikk til å se på prison break. Der lå vi rett ut på sofan i hver vår joggebukse og koset oss :D

2. juledag var vi først på julelunch hos bestemor og bestefar med hele familien. Deretter var det kaker og kaffe. Etter dette dro vi rett til pappan til Kristoffer og Randi. Der var det full middag (som vi ikke orket) og riskrem og kaker. Hehe. Sånn er det i jula. MAT KAKER MAT KAKER. hehe. Blir heelt mett bare av tanken jeg nå. Ikveld får vi se om vi slapper av hjemme, eller om vi kansje tar turen ut på byn for å se litt :) Men tar det rolig iallefall. Kjenner både jeg og Martine er slitne nå.. :P

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Julen..Sålangt :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *