I dag var det nok en dag med jobbing. Men dagen gikk fort, slik den alltid gjør i hjemmesykepleien! Etter jobb følte jeg meg rett og slett litt sliten idag. Hodet hamret, og jeg var klar for sofan. Men da jeg kom hjem til mine to kjære fikk jeg nye krefter og masse masse energi. Og jeg ville så gjerne finne på noe med dem. Så avgårde til byn dro vi.

Min høyt elskede datter. Ble litt dårlig bilde, men tok bildet av en film. Her gjør hun seg til å danser! Dansestjerna vår! Kansje dere vil se en dansefilm av henne igjen snart?

Siden vi ikke hadde startet på noen (!!) julegaver var det vel på tide å ta oss litt i nakkeskinnet å sette igang. Vi kom kl 16.00 og det stengte kl 18.00. Så to timer hadde vi på oss. Jeg så for meg ett propp fult kjøpesenter, siden det var søndagsåpent. Men det var faktisk ikke så mange der som jeg hadde trodd. Siden vi alltid er på herkules dro vi på down town i dag til en forandring.

Siden Martine har begynt å reise seg nå måtte vi gå til innkjøp av sokker med antiskli under. Og hvite bodyer er alltid kjekke å ha!

Disse to søtingene som henger ned fra vindu fikk også være med hjem, siden de bare kostet (les riktig..) 10 kr per stk! Noen som har noen tips om hva jeg kan ha oppi de?

Og vet dere hva? Nå har vi kun en julegave igjen! Vi kjøpte inn en del i byn, også har vi brukt kvelden på å bestille litt diverse ting på nett. Så jeg la igjen litt over tusenlappen i den ene nettbutikken. Hehe, men sånn er det. Det som er deilig er at etter all denne shoppingen har jeg faktisk mer penger på kortet, enn hva jeg pleide å få i lønn da jeg var i permisjon. Så der er det deilige i å begynne å jobbe igjen ja..

Hjemme igjen med en haug med poser!

Ja, dette er bare noen av de mange posene som ble med hjem idag..

Pakkene måtte pakkes inn, og skrives navnelapper på

Noen av de ferdige pakkene! Jeg elsker å kjøpe julegaver til andre! Ja, jeg er faktisk en av dem som syntes det er gøy!

Martine fikk prøvd ut litt forskjellige stoler..


Pappan mener dette bør bli julegaven til vår lille prinsesse i år. Vi får se hva det ender opp med. Og hvem det evt blir får dere ikke vite før på julaften!:)


Åh, de har jo bare så mye fint til barnerommet på Bohus!

Har du startet på julegavene? Har du mye igjen?
Del innlegget mitt

10 thoughts on “Juleshopping

 1. Haha! Ti kroner og greier for dem i vinduet ! Det er jo ett kupp:D Hihi.. FIne var de;*
  Deilig og være ferdig med julegavene da:) Har så vidt begynt jeg..ferdig med alle barna så og si. (Blir jo alltid litt ekstra til dem små:O)

 2. så masse fint=) elsker di gymsokkene/balett sokkene hehe di er så fine. vilde har og sånne. har ikke bynt på gavene men byner snart tenker jeg;) hehe litt treg

 3. Hei jenter!!:)

  Takk for koselige kommentarer :)

  Pynten er kjøpt på pyntebutikken til Bohus. De lå i en sånn «tilbudseske». Var vel 4-5 stk igjen!=) Løp og kjøp.. Hehe.

  Dere som likte dem så godt! Hva ville dere brukt dem til?=)

 4. Kjempe søte kremmerhus i vinduet ditt!

  Ja antiskli er gull verdt nå som vesla snart skal ut å springe ;) Får ikke nok av sånne…

  Så deilig å få gjort unna sååå mange gaver da,flinka ;D

  Jeg har noen igjen,men vet hva jeg skal til kjøpe til nesten alle,så da går det fort.

 5. morro å handle inn barnetøy. og de søte sokkene da!

  de du har hengt i vinduet var jo kjempe fine! du kan f. eks kjøpe inn sånne kunstige planter med sånne blader eller noe som henger ned. ( kan hende jeg har to stk du kan få)

  den ene sorte lenestolen i skinn er den vi har lurt på om vi skal kjøpe til thea. de er kjempe fine! søtt med sånne barnemøbler som ligner på de store møblene vi voksene kjøper. hehe

  og shopping er farlig gøy! haddej eg vært rik skulle jeg hatt det som hobby. haha, kanskje vi skal vinne i lotto i torsdagsklubben og starte shoppingkvelder. hahaha

 6. Hvor har du kjøpt de bodyene ? De så veldig søte ut ! Og de du har hengende i vinduet til 10 kr? (a)
  Marita-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *