I dag er det første desember, og i mine øyne så begynner julen i dag! Når «starter» julen hos deg? Jeg vet det er mange som ikke liker å pynte og fikse til jul før lillejulaften, mens andre starter tilogmed før desember mnd. I mine øyne starter jeg sånn smått første desember, og tilføyer litt og litt i hele desember. Jeg mener da at vi skal kose oss litt med julen. Ikke haste med å få den opp noen dager før julaften, og deretter haste med å ta den ned bare ett par uker etterpå. For i mine øyne er jula helt over etter nyttår! Selvom den egentlig ikke er over før ute i januar..

Nissemor og nissebarn koser seg.

Jeg har i alle år fått alt fra pakkekalender til sjokoladekalender av mamman og pappan min. Noe jeg har masse gode minner fra. Etter jeg flyttet ut kuttet vi såklart ut denne tradisjonen. MEN, da jeg begynte å feire jul med Kristoffer viste det seg at hans kjære mor fortsatt laget pakkekalender til han. Ikke bare han, men også til storebroren hans som bor i Oslo! Pluss lillebroen som fortsatt bor hjemme. Så koselig! Og jeg som elsker pakker. Hehe. Og nok engang i år kom svigermor med pakkekalender til oss. Og i år fikk også Martine sin heelt egne pakkekalender. Snakk om å være heldig da! Så hver dag skal jeg vise dere der ute hvilke flotte pakker både vi og Martine har fått. Gleder du deg også nå kansje?

Mange spennede pakker! Jeg må få kjøpt meg en kalender jeg kan henge på veggen og feste gavene på. Litt treg av meg jeg ja..

Dagens pakke var:

Til mor og far

Nydelig lys!


Dette lyset kan vi tenne hver dag og telle dagene frem til jul.

Til Martine

Morsom bamse»dingseboms»


Når vi rister på den kommer det mange spennede farger.

Nå er også julekalenderene på tv igang! I år har jeg fått med meg at valgene står mellom

«Jul i svingen» Nrk1 – 18.00
«Vazelina Hjulkalender»tv2 – 17.45
«Jul i tøyengata»tvnorge – 19.15

«Barnas superjul»nrk3 super – 07.00 & 11.00 (hverdager) 13.00 (helger)
«Mens vi venter på jul» nrk3 super – 08.55 & 12.55 (hverdager) 14.55 (helger)

Hvem følger du med på? Jeg selv så idag på jul i svingen sammen med Martine. Martine fulgte faktisk med å hylte og lo med. Nydelige jenta! Ellers så jeg på jul i tøyengata (ler..). Jeg syntes det er ufattelig morsomt! Men såklart er det synd at det liksom har tatt over for jul i skomakergata. Selvom jeg ser på det og syntes det er kjempe morsomt, så kunne jeg såå ønske vi kunne fått jul i skomakergata igjen! Fler her som savner denne serien? Jeg håper så vi får den tilbake, slik at mine barn kan vokse opp med denne hærlige serien også..

Hvem kan vel motstå hærlige skomaker Andersen og nydelige tøflus?!?

Ellers i kveld har vi hatt besøk av to hærlige personer. Nemlig Petter og Marte. Kristoffer og jeg laget sammen deilig pizza til gjestene våre. Kjempe koselig var det! Er så kos når dem har flyttet hit til Heistad. Da blir det automatisk til at vi er mer sammen også..

Goguttene til Marte og meg! Petter og Kristoffer

Marte og Petter søtingene..

Og GALE meg.. Pss…

Hva har dere gjort i dag, 1 desember?

Goooooooooooooooooood jul!

PS: Jeg vet bloggen har litt rare farger osv nå, men holder fortsatt på med oppussing. Ting tar litt tid. Men skal få litt forandring her nå, så følg med!


I dag har datan min fått ett nytt liv å! Den hadde nemlig klikket helt. Og som dere ser skulle jeg prøve å fikse opp. Neida, UMULIG. Så da måtte min kjære formatere den. Deilig med «ny» pc å da. Var kansje på tide? Dersom har jeg ikke hatt tilgang til pc i dag. Så derfor sen blogging og ingen forandring på oppussingssiden. Hehe.
Del innlegget mitt

2 thoughts on “Juletiden er her!

  1. jeg har kjøpt Jul i skomakergata og ser på den hverdag i steden :D jeg må jo la lillegullet høre adventskalenderen i år også :) hehe

    jul i svingen har jeg ikke hørt om engang jeg :P hehe

    men jeg syntes også amalies jul var ganske søt jeg da :)

  2. her starter jula lenge før desember, fordi bjørn thomas er fort i gang med å laste ned tusenvis av julefilmer (alle som fins omtrent) og han gleder seg helt fra starten av november.. vi pyntet så vidt litt i går på 1.advent da.. men tar resten nærmere jul :) snøen har jo ikke kommet enda engang, så det får vente.

    så koselig design du har nå :) nusselig det bildet av deg og martine :):)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *