Først vil jeg bare si at det er utroolig morsomt å se hvor mange som leser og følger med på bloggen min. Blir litt mer artig å skrive når jeg ser at folk kommenterer :) Og tuusen takk for all hjelpen på forje innlegg. Helt klart nr 5 som alle syntes var finest. Blir nok noe lignende :) Men en ting er sikkert. Blir nok ikke noe BOB på meg gitt ;) Hehe.

Idag møtte jeg Lise og hennes lille Emma, Rikke og Ida i Langesund. Vi skulle ut å spise is! Det ble heller en frokost chips for å si det sånn. For vi fant ut da at vi heller skulle møtes på Jonas senere, så da tok vi isen der. :) Vi møttes på Jonas og koset oss masse ute i den nydelige solen. Ble en ganske stor gjeng i dag faktisk. Og alltid like koselig å se de søte vennindene man ikke ser hver dag fordi de bor vekk. Vi jentene sier hele tiden at vi møtes, men så blir det jo aldri noe av. Så nå har vi laget fast rutine på at vi møtes jevnlig på en kafe eller hjemme hos en av oss :) Må bare fortelle hvor utrolig glad jeg er i denne jentegjengen. Dere er bare utrolig nydelige alle sammen. Vi har nå holdt sammen i tykt og tynt siden begynnelsen av barneskolen. Tenk på det! Og noen tilogmed før barneskolen.!:)


Jeg koset meg med nyydelig ostekake


Her er Nanna, Lise T, Martine (snuppisen min) Og Marthe


Her er Emilie (snuppisen til Marthe), Lise K, Ida og Emma (Snuppisen til Lise T)


Her er Emma og Emilie som hilser på hverandre. Veeldig spennende. Og sjarmtrollet Emma prøver Ida sine solbriller. Litt store kansje?

Ikveld har Anne og Benjamin vært på besøk hos meg og Kristoffer. Vi har spist pizza, koset oss med snop og sett 2 filmer. :) Fatso og Roscoe Jenkins. 2 heelt forskjellige filmer, men utrolig morsomme på hver sine måter!:)

Jeg har jo scrappet litt mer, og det er utrolig gøy. Lærer mer og mer nytt, og det er morro. Her er litt av resultatet:

Litt scrappingshoppingutstyr som kom i posten idag!:))Nå er det bare å kryype i sengs, for imorgen skal jeg og Annie til Tønsberg og shoppe :) Deilig å endelig passe inn i litt normale klær igjen!:)

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Kafèbesøk med jentene og barna :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *