Siden jeg skrev om stuen i går kan jeg jo fortsette på stueinnlegget i dag.. Når vi kommer fra gangen kommer vi først til karnappet vårt. Til høyre for karnappet har vi kjøkken, mens til venstre kommer stuen (som dere så igår). På karnappet er det bygd opp et platå (som vi alltid har kalt dette).. Dette er virkelig husets samlingspunkt.. Det blir alltid naturlig å sette seg ned her med en kaffekopp.. Alle som kommer på besøk setter seg her.. Når barna kles av og på hender det fort at det blir gjort her! Ja osv.. I tillegg er det en fin utsikt til peisen herifra, så et skikkelig kosehjørnet er det!
Jeg har leket litt med tanken om å ta vekk platå og lage en lang sittebenk «inni karnappet». MEN min mann er SÅ uenig og vil gjerne beholde platået.. Det er jo mine foreldre som har laget det, og derfor har vi begge mange gode minner fra nettopp dette hjørnet her. Her har min mann og min mor tatt mange kaffekopper mens jeg har ligget å sovet (i min ungdomstid!).. 
Før..
Men på en måte er jo stuen «påbegynt».. For karnappet har jeg iallefall fått malt hvit! Vinduskarmer med glans 15, mens listene er i glans 40. Jeg velger alltid å male listene med litt mer glans for å få et lite avbrekk fra det andre. Så går det ikke helt i «et». Ellers skal vi male tapeten rundt i en lun og varm farge  beige/brunnyanse.. Fargen skal gå helt rundt på kjøkkenet og jepp vårt kjøkken skal bli hvit! 
Haha ser nå at det ikke ser ut som det er blomster i pottene.. Men det er det! Er bare så mørkt.. Er store runde blomster :)

Nå ble kroken SÅ mye mer koselig!! Det er spotter i taket i karnappet og det ble jo så koselig nå med det hvite.. Så kommer det til gardiner, persienner, liftgardiner osv.. Vi er så usikre på hvordan vi vil ha det. Jeg mener liftgardiner kunne blitt tøft, mens mannen mener det er veldig nødvendig med persienner (da sola kommer inn på morgen).. Så har vi snakket om lameller.. Guri, dette er ikke lett nei.

Noen innspill? :)
Del innlegget mitt

14 thoughts on “Karnap FØR og ETTER

 1. For en koselig krok! Hadde det ikke vært for at jeg er høygravid og snart har termin, hadde jeg vel startet en hel haug med oppussings-prosjekter! Blir så inspirert av å se andres prosjekter! Veldig fint hos dere :-)

  • Hehehe så gøy! Husker når jeg var gravid med Matias. SYKT bekkenløsning, gikk på krykker.. men kavet meg rundt å fikset litt her og der. Ble helt sprø av å ikke kunne fikse, pusse opp osv :)

   Takk for det =)

 2. Jeg tror jeg hadde fjernet platået, men så er det jo litt koselig også da, med flere høyder som skaper mer spenning i rommet.. :)

  Ang vinduene så ville jeg kanskje hatt liftgardiner og pliseè gardiner under som lett kan trekkes ned for sola.. evt bare lift, de kan jo også trekkes ned for sola om man trenger det :)

  Ha en fin natt!
  Klem

 3. Jeg syntes det hadde vært veldig fint med liftgardin, den kan jo dra’s halveis ned slik at morgensola ikke skinner rett i øya hehe

  og sånn plåta er jo kjempe fint og unikt, er jo ikke så mange som har det ;)

  • Jepp det hadde gått :) Men tenkte mer på «heisegardin» og de kan ikke stilles på. Skrev bare feil i innlegget her ;) Men kan jo ha persienner under =)

   Nei det er veldig unikt, det er det! :)

  • Haha ja her har du bevis på at vi ikke har spionert på dere! haha ;)

   Nyydelig utsikt derifra. Om vi tar det bort får vi jo ikke så oversikt lengre.. Hmm det kan vi ikke ha noe av?

 4. Heisann:) Det er fullt mulig å ha persiener bak lift gardinen. Eller så har man da utvendige persienner som er ganske kjekt, men blir jo da dyrere…. har utvendige persienner selv i et karnappvidu og er storfornøyd. Ja det er vanskelig å bestemme seg! Elsker det hvite karnappet ditt og jeg syntes det også var pent uten gardiner…;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *