Mens vi pusset opp gangen malte jeg vinduene i karnappet hvite. Det ble SÅ koselig! Og når stua ble pusset op tok vi jo også taket og da ble virkelig karnappet flottere enn flottest :)
Førbilde er tatt UNDER oppussing, derfor kaos! 
Inni karnappet sto det et platå som vi alltid har vært veldig glad i. Vi har hatt mange kaffebesøk i det lille hjørnet vårt.. Ungene har blitt kledd av og på om morgen her. Har ungene fått en pakke setter de seg på platået og åpner den. Så dette har på en måte vært et «samlingssted» når folk kommer inn i huset vårt..

 Førbilde tatt rett på karnappet

Etterbilde tatt fra siden av karnappet
Vi har vært i tankeboksen mange ganger på å ta vekk dette platået, men vi har ventet. Om planene blir slik vi har tenkt skal vi gjøre helt om på kjøkkenet iløpet av sommeren og da skal dette hjørne gjøres om til en skikkelig koselig spiseplass. Vi har ofte besøk av både store og små og vi samles ofte rundt kjøkkenbordet.. Så jeg har store planer i hodet mitt om hvordan dette område skal bli.. Der kjøkkenbordet står idag blir det nok en kjøkkenøy etterhvert.. MEN mer enn det vil jeg ikke røpe helt enda..

 Førbilde. Som igjen er tatt under oppussing av gangen så derfor ligger ALLE jakkene utover gulvet..

Etterbilde.. Alle ledningene på veggen skal gjøres noe med.. Og som dere ser er det fortsatt litt fotballtema igjen etter konfirmasjonen..
Når vi tok bort platået ble jo dette område VELDIG stort! Det er nok plass her for å si det sånn :) Veggen inni platået ble malt i «muskatnøtt» og jeg syntes resultatet ble veldig bra.
På kjøkkenet skal det bli hvit kjøkken og litt mørkere vegger.. Men enn så lenge malte vi veggene på kjøkkenet med grunning da det tidligere kun var avreset tapet og GUL vegg.. Vi tenkte å få en ny taskt på huset i sommer og da er det jo greit at det ser fint ut?
Så slik ser det ut foreløbig.. Gleder meg virkelig til planene for disse områdene!! Det blir bare GØY gøy GØY..
Del innlegget mitt

2 thoughts on “Karnapp – foreløbig…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *