I dag var det karneval og ungene var superklare.. Bare se her..:
Martine går jo på stor avdeling, og der har de hatt magisk uke hele denne uken. De har tryllet, malet seg selv i ansiktet osv hver eneste dag. De har spist magiske vafler, og jaggu har vi fått den rapporten hver dag. 
Martine har nå blitt veldig opphengt i trylling.. Så her om dagen måtte vi lage en tryllestav til henne som hun kunne ha her hjemme. For den de laget i barnehagen skulle dem nemlig bruke der denne uken. Matias fikk magikerutstyr til karnevalet, og det har blitt flittig brukt av magiker Martine her hjemme etter barnehagetiden..

 Martine ble riktig så fin der hun pyntet seg med støveletter, lille jakke (som kjolen) og blomsterlue. Matias derimot så ut som om han hadde på seg kjole bakfra! haha. Godt det bare var på vei til barnehagen ;)
Matias syntes det var veldig stas å kle seg ut i dag faktisk. Først ble han litt «irritert» over den kappen som hang ned bak han. Men etter vi plasserte han foran speilet ble han helt i hundre. Da var det bare kjempemoro å ha denne kappen på… 

Og plutselig sto han å tryllet han også.. Akkurat som sin søster.. Martines valg var såklart hennes store forbilde.. Rapunsel.. Kostyme fikk hun til jul av sin onkel, og hun elsker det! Det føler jo med langt hår, og det ble brukt i dag. Og som mannen sa hadde alle barna gapet høyt da hun kom inn å ropt: OII hvordan har du fått SÅ langt hår Martine.. Alle skulle kjenne og spørre. Da var prinsesse Martine stolt..
Når de ble hentet var de utslitt, rett og slett. Så ikveld har vi tatt en rolig kveld. Nå sover Matias, mens Martine sover på pappas fang etter å hatt et ganske hardt falsk krupp anfall. Det har faktisk aldri vært så ille før, så det var litt skummelt. Hun fikk så vidt puste.. Men med frisk luft og litt pariapparat ble det bedre. Der har hun fordel med en astmabror :)
Ha en fin kveld videre
Del innlegget mitt

12 thoughts on “Karneval

 1. Teit spørsmål anonym. Sier litt om dine fordommer ;-) Jeg har venner som er både kristen, muslim og i pinsemenighet, og selv er jeg ingen av delene. Man kan vel fint ha venner fra andre religioner? Jeg er ikke nødvendigvis enig i alt det de forskjellige tror og mener, men jeg respekterer dem da for det ;-) Og det tror jeg Veronika klarer helt fint også!

  • Jeg er oppvokst i en pinsemeninghet og derfor også meldlem der. Jeg har et kristent syn, men er desverre ikke aktiv i noen pinsemenighet nå.

   Sånn i forhold til vennskap føler jeg ikke tro og holdninger i forhold til det virker noe inn på vennskapet. Jeg har venner som er aktive i pinsemenighet, og jeg har venner som er muslimer :) jeg har venner som ikke tror og som egentlig syntes alt bare er tull og tøys. Så vennskapet går ut på kommunikasjon, ærlighet, forståelse, trøst, felles interesser (som er MYE) osv. Jeg føler at tro bare er en bitteliten del av et vennskap, og i noen vennskap ingen del :)

  • – I’m not sure where by you’re getting your information, nevertheless good subject. We have been in business connected with funny hoodies 2012 winter special and also trust me most of the consumers possess liked this. I has to spend some time studying much more or perhaps undsdetanring far more. Thanks for excellent info I was looking for these details for my goal.

  • 37dనా జీవనయానం చదువుతున్నాను. కృష్ణమాచార్యులు గారు ప్రధానంగా కవి కాబట్టి ఆయన పుస్తకం యాత్రాస్మృతి కవితాత్మకంగా ఉంది. రంగాచార్య గారి పుస్తకం జీవిత వాస్తవాలను ప్రతిబింబించే కథలా ఉంది. తప్పనిసరిగా చదవాల్సిన పుస్తకాలివి.

 2. for ei nydelig prinsesse og for en sjarmerende liten tryllekunstrner ;) var kjempe stilg med det lange håret ;) det kledde hun skikkelig .

  håper det går bedre med Martine er i bedre form. ikke morro med kruppanfall . ønsker dere en kjempe fin helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *