Imorgen skal både meg og kristoffer en tur på jobb, og da skal mormor være barnevakt. Siden hun skulle ha vesla fra morgen av, og siden vesla er en syvsover noenganger ble enige om at det var like greit at hun sov er inatt.

Og da fikk vi plutselig en barnefri kveld. Så da har vi stelt oss litt. Spist litt, vært en tur på Down town og kjøpt inn litt ting til photosession med martine.

Nå har vi finni veien til skien for å dra på en aldri så liten kino date sammen. Filmen ser veldig morsom ut. Husker ikke navnet i farta. Etter kinoen blir det masse koselig kjærestetid før det er natta og jobb imorgen.

Ha en flott kveld!

Del innlegget mitt

9 thoughts on “Kjærestekveld.

 1. Åja,så koselig med julekort :) Skal få gjort det selv også…. Meeen,er litt blank på idèer faktisk :p
  Håper inspirasjonen dukker opp…

 2. Viktig å pleie kjærligheten <3

  Filmen vi så het couples retreat, og kan virkelig anbefales. Utrolig morsom og koselig film..

  Vi skal ta julebilder til julekort osv. Nei, blir vel til at vi tar noen bilder selv nå. Prøve å få lånt ett speilreflekskamera av broren min eller noe :) Vi skal ha henne til fortograf, men tenkte at vi ventet til hun sto selv. Koster jo endel..

 3. Så viktig med kjærestetid! Håper dere koooste dere :) Hva hette filmen?
  Hva slags fotosession skal dere ha snuppa på? Deres egen,eller hos fotgraf?

 4. åååh så korslig! kos dere masse! Viktig med kjærestetid også når man har barn. og ikke glemme kjærligheten :) dere er så skjønne!!! masse glad i dere ! klem!

 5. Kos dere masse:D Det gjør vi :D Hihi.. nerder sammen, laga god middag, tent lys og bare ruller oss i sofan som to valper:p

  Gleder oss til i morgen!:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *