Okey, vi fortsetter å telle ned til termin.. Det er under en uke igjen.. Tenk, det er bare 5 dager igjen. Jeg er i grunn veldig forberedt på å føde nå, og jeg er forberedt på å måtte gå over termin. Hvem vet.. Svangerskapet har jo vært helt anderledes enn hva det var med Martine, så da blir det nok til at jeg i motsetning til Martine går over denne gangen. Hehe. Jeg skal på ny ultralyd til fredag, og kjenner jeg er utrolig spent på hva hun da har å si. På forige kontroll snakket hun jo noe om at jeg evt ikke skulle gå over termin, men at vi skulle ta dette opp igjen hvis det ble tilfelle. Ikke aner jeg hva det var snakk om. Men for alt jeg vet kan det hende alt ser kjempe bra ut nå, og jeg kan gå over..

Tjaa. Så var det disse kjerringrådene da.. Funker dem tru..? Til nå har jeg prøvd ut både det å gå mye, vaske ned huset, slappe av og i dag fikk vinduene sin omgang. Å vaske vinduer er jo noe vi hele tiden hører er et effektivt kjerringråd. Men ikke skjønner jeg helt hvorfor? For jeg syntes i grunn det er en nokså avslappende prosess, i forhold til å rydde, vaske gulver, tørke støv, vaske klær osv.. Ville jo tro det skulle ha mer effekt? Så om vindusvasken ble tatt pga kjerringrådet, eller om det ble tatt rett og slett fordi det var på tide er en annen sak..

På tide md en vask ja,..

12 vinduer vasket og 2 dørvinduer.. Gikk lett som bare det. Eneste som ble vanskelig var å vaske dette vindu fra utsiden (siden det er litt høyt opp). Men med en trappestige og litt tøying gikk det til slutt..

Selvom jeg må si at jeg ikke har helt trua på disse kjerringrådene er det jo alltids spennende å prøve dem ut. Om formen tilsier det prøves det ut..:) Mye er prøvd ut, og mye skal prøves ut.. Trenger jo ikke gå inn på alt.. Hihi! I går når mannen var på butikken kom han hjem med risgrøt! sånn ferdigpakke som jeg kunne varme meg. Kan igrunn ikke huske han har kjøpt dette før? Men det kom vel frem at han håpet på litt kanelspising.. For han begynner å bli litt utålmodig nå..

Her om dagen tok vi ut gulvteppe og fikk ristet det godt! PÅ TIDE…

Mens sofaen ble tatt i deler, slik at vi fikk vasket godt bak den.. Det var også på tide. Jammen fant jeg ikke en hårspray, hårbørste og sminkefjerner. Haha! Pluss litt småtteri som lille luringen i huset har «gjemt» unna..

I dag skal jeg på avslutning med babysvømming, og kvelden skal tilbringes med herlige klassevenninner. Det er så og si slutt på skolen nå, og derfor skal noen av oss jentene samles ikveld for å ha en avslutning oss imellom. Vi (dem…kremt..) skal kose seg med grilling, vin, frukt og litt godt. Ser frem til en rolig og koselig kveld.. Om ikke noe annet skulle skje i mellomtiden da..? Siste muntlig eksamen er på onsdag, og jeg kjenner jeg begynner å bli litt nervøs for hvordan dette skal gå i forhold til fødsel osv. Så skjer det ikke noe i løpet av et par dager, håper jeg vel i grunn på å kunne gå et par dager over termin.. Ja, her sitter det faktisk en jente å ønsker å gå litt over.. Det er nok første gang dere har lest..? Hehe!

Til Martines store glede går det hardt på neglakk-lakkingen om dagen. Kan du tenke deg en bedre lukt.. ÅÅhhh….
Del innlegget mitt

5 thoughts on “Kjerringråd.. *Vi teller ned*

  1. Spis sterk mat!!! og ta noen runder i trappene før du avslutter på soverommet… hihi… Liker å tro dette funket for min del… Alida kom dagen etter :P men om hun hadde gjort det uten kjerringrådene, det vet man jo ikke…:)
    Du har vel forsåvidt et foreldre møte på tirsdag også :P hehe

  2. Det kan være godt å få vasket skikkelig alle veier noen ganger. selvom kjerringrådene ikke hjelper, så blir det no reint. :)
    Du må kose deg masse, for du har jo vært kjempe flink med skolen samtidig med masse plager pga graviditet.

  3. Når får dere vite hva dere kommer opp i på eksamen? Krysser fingrene for at du klarer eksamen med glans og at Matias hjelper til med det ;) Snart er du også ferdig på skolen, tenk på det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *