Jeg er i «interiørmodus» om dagen, så i dag skal jeg vise frem kjøkkenet. Jeg har jo vist bilder fra kjøkkenet før – blandt annet «før og etterbilder«. Det ble en STOR forandring, så om du er nyskjerrig kan du ta en titt HER.

Siden vi pusset opp kjøkkenet har vu sliti LENGE med elkjøp ang oppvaskmaskin. I over 9 mnd har dem holdt på å skulle fikse og klage. For et par uker siden rant min tålmodighet ut, og jeg dro ned med skriftlig klage om at jeg kom til å gå til forbrukerrådet. Jeg leste også igjennom hele loven, og fant ut at vi faktisk hadde rett maskin for LENGE siden! Jeg viste nok en side av meg selv som få får oppleve, men er jeg lei – så er jeg lei! Et par dager etter ringte dem med informasjon om at vi fikk ny maskin. Det ble såklart masse kluss med levering av maskin, så da kom monsteret i Veronika ENDA mer ut. Det endte opp med at de hentet lånemaskin + ødelagt maskin. Vi fikk 1000 kr i disposisjon, samt en ny oppvaskmaskin til en enda høyere prisklasse. Da ble jeg til slutt fornøyd, og endelig har vi ny maskin i hus. Galskap egentlig – når vi kjøpte oppvaskmaskinen for 1 år siden (fungerte kun i noen uker). Vi er jo maks uheldig – så ventilatoren hadde også feil – bare etter noen få dager i bruk. Vi opplever samme problemet – med flere mnd ventetid på reprasjon. Så nå er brev sendt til Whiteaway også (hvor denne er kjøpt).

Så til dere som har problemer med det samme.
Send en enkel klage via forbrukerrådet HER (<– link)
Forbrukerkjøpsloven er også kjekk å lese igjennom for å vite om dine rettigheter.
Loven sier noe om kjøp, angrerett og reklamasjon. Denne kan du lese HER (<–link)

Over til kjøkkenet…

Siden de forige bildene som er lagt ut fra kjøkkenet har vi fått på plass «stoler på veggen». Dette er noe jeg faktisk aldri hadde trodd jeg kom til å gjøre! Men etter en tur på IKEA, syntes jeg det var litt stilig å ha stolene hengt opp på veggen. Og utrolig praktisk og lettvindt når vi er flere som skal sitte ved bordet. Jeg elsker det!

Info om farger og hvor ting er kjøpt:

Tak, lister, vindu og dører: Hvit – Jotun supreme finish
Vegger: Diskret – Jotun pure color
Kjøkken: Ikea – Bodbyn (laget til egne løsninger)
Stekeovn 1, stekeovn 2, oppvaskmaskin, fryserskap og kjøleskap fra elkjøp (mikro har vi inni et skap)
Platetopp og gassbrenner (bare med to brennere, og ikke fire) fra IKEA.
Benkplate: Fibo trespo – Driv Ved
Fliser: Blanco
Tallerkenhylle: Kremmerhuset (utgått)
Spisestuebord: Hjemmelaget
Spisestuestoler: Provence
Ekstra spisestuestoler (henger på vegg): Frode
Veggholder til stolene fra jula
Speil på veggen: Feel

IMG_3964 IMG_3972 IMG_3975 IMG_3977 IMG_3978 IMG_3982 IMG_3987 Untitled

 //PÅMINNELSE:

Gode og effektiv hudolje til menn (mannen går god for denne..) på 20% tilbud ut kvelden! Kun 1 time igjen av tilbudet :)

I tillegg til dette er det 20% rabatt på den SVÆRT populære calm balm. Vi har slitet med sårhet og rødt utslett rundt Matias sin munn på vinterstider. Dette var svaret, og gav oss resultateter på kun gå dager. Etter at både – Mer enn bare ord -​, min vennine Hanne og jeg har testet ut denne til sår hud, atopisk eksem og sprukne neglbånd har MANGE der ute handlet denne. Og jeg har fått ekstremt mye respons på at dette virkelig er en «mirakelkrem»

Derfor er det supermoro å kunne dele ut 20% rabatt på denne balmen (frem til 24.00), samt på activ oil.

IMG_9077-800x533

Matias FØR

IMG_9982-800x533
Matias etter 4 dager med calm balm!
10726635_10154745620140075_1403905282_n-550x550
Min vennine som sliter med atopisk hånd.
Tommelen hennes før etter bruk av calm balm. Bare dager forskjell på bildene.

Del innlegget mitt

12 thoughts on “Kjøkkenet – snart i mål!

 1. Hei! Jeg er i planleggingsfasen av nytt kjøkken, og sliter med noen småting, da jeg plutselig ramler over din koselige blogg. :) Benkeplata.. Er den i laminat, og er dere i så fall fornøyd med dette materialet? Jeg klarer liksom ikke å bestemme meg for hvilket materiale vi skal ha. =) Hvis du ikke vet helt hva du skal skrive om en dag, må du GJERNE gi oss en sniktitt i skuffene dine. :D Selv bor jeg langt fra IKEA, og skulle så gjerne sett flere bilder av dette.

  • Vi har laminat ja – og kunne ikke vært mer fornøyd =)

   Skuffer kan jeg vise mer av!:) Har kommet frem til mange kjekke løsniger :D

 2. Utrolig kjedelig når ting ikke fungerer som det skal. Vi sleit jo skikkelig med oppussing her. Så jeg kjenner veldig godt til den illsintfølelsen men får, når man føler seg lurt. Man legger jo mye tid og penger i huset sitt, og da blir man selvfølgelig skuffa og sinna når ting ikke fungerer som man har blitt lovet. Kjøkkenet deres er rålekkert. Vi pusset jo også opp kjøkkenet vårt for noen år siden, og selvom jeg er storfornøyd med det, så drømmer jeg om større kjøkken, men kjøkkenøy og spiseplass. Så jeg gleder meg vilt til vi skal bygge. Da skal drømmekjøkkenet bygges sammen med huset.

 3. Du har et nydelig hjem. Og jeg liker veldig godt at du viser til fargekoder, forhandlere og annet, så slipper man å spørre. Dette gjør at jeg ofte kommer tilbake hit inn for inspirasjon, selv om jeg ikke er så flink til å legge igjen spor etter meg :)

  • Takk for tilbakemld. Det betyr mye!:))

   Så bra at du setter pris på infoen jeg skriver. Det tar litt ekstra tid, så bra å høre at det er positivt :)

 4. Dere er superflinke- lurer virkelig på hvordan dere får alt dette til med 2 barn og du er student. Kjøper dere mye på tilbud eller brukt? Har du noen tips ?

  • Tusen takk :)

   Vi er veldig målbeviste på hva vi vil oppnå her i livet, og jobber mye for å komme dit :) Barna og familien er første prioritert. Deretter kommer skole og jobb. Alt av overskudd jeg har til overs etter dette bruker jeg på ting som jeg liker og som gir meg påfyll. Deriblandt oppussing :)

   Sånn økonomisk sett handler vi noe nytt og noe brukt. Vi invisterer i noe dyrt, og annet «billig». Det kan man jo fint se i eks vår stue. Vi har invistert i en nokså dyr sofa og dyre lamper. Men så er stolene av den «billige» sorten. Bord og hyller er laget selv. Spisestuebordet er laget selv, mens spisestuestolene er en billig utgave (som vi faktisk er veldig fornøyd med). På kjøkken har vi invistert MYE, for å få det akkurat slik vi ønsker. Der har vi prioritert et billigere kjøkken (ikea), og heller lagt mye penger i hvitevarer. Slik som hjørnekjøleskapet til 30.000.

   Vi har en god del lån – fordi vi sitter på et nokså stort og dyrt hus. Vi har kun tatt opp ekstra lån (i huslånet) til kjøkken og garderoberom. Ellers er alt annet i huset kjøpt inn litt og litt ettersom økonomien tilsier det. Kristoffer jobber 100%, mens jeg får stipend og lån. Jeg jobber ved siden av, og dersom jeg har jobbet litt ekstra har vi også ekstra å rutte med. Jeg har tidligere tatt litt fotojobber, og har noe inntekt via på bloggen. Ellers leier vi ut 2 leiligheter i kjelleren, noe som gir oss rundt 12 000 kr ekstra i mnd. Hadde det ikke vært for dem, hadde vi nok ikke klart oss =)

   Så for oss er ingen mnd lik. Vi setter av en fast sum i mnd til en regningskonto, slik at vi ikke får noen uhyggelige overaskelser. Deretterer det faste trekk til sparing, uforutsette utgifter osv. Det som er igjen da varierer fra mnd til mnd og gir oss en pekepinne på hvor mye vi kan bruke på oppussing denne mnd.

   Ellers følger jeg med i reklameaviser på når det er tilbud på eks maling :)

   Håper dette gav deg noen svar?

 5. Kjempefint kjøkken! Men kjedelig at det har blitt så mye tull med hvitevarene da :/
  Hvor finner jeg den kremen? Har selv en sønn som sliter med sånn tørr hud/utslett rundt munnen om vinteren..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *