Jeg blir snart gal!! Eller vent.. Det sa jeg for 5 måneder siden..

For et år siden laget vi jo et helt nytt kjøkken! Vi satt av et stort budsjett for å få drømmekjøkkenet! Vi kjøpte selve kjøkkenet fra IKEA, benkplate fra trespo og hvitevarer fra elkjøp. Vi sjekket ut det meste, før vi kjøpte det! Halve budsjettet gikk til hvitevarene, for vi ønsket å virkelig invistrere i dette. Gleden har derfor vært liten, da en ting etter en annen «ikke fungerer»..

IMG_1326

Først oppvaskmaskinen. Vi kjøpte denne i april, og allerede i mai var det mye galt med den. Døra spretter opp, det lekker vann, oppvasktbl løses ikke ut før på slutten av programmet osv. Dette er bare NOE. Elkjøp satte Rise elektro på saken, og dem skulle komme å fikse den for oss. Nå har det gått 1/2 år, og de har vært her 3 ganger. Vi har mast og mast! Dem har lagt ansvaret over på samsung. Samsung vil ikke gi oss maskin, og er treige med å sende deler. Nå har dem prøvd å reparere 3 ganger, og Rise sier at de ser at maskinen ikke kan fikses. Likevel er samsung vrange. De skulle pushe enda mer på nå, så får vi håpe at vi snart får ny maskin! IKKE mye gøy å ha en maskin som nesten ikke fungerer OG som må stå litt ut på gulvet i så lang tid? Vi som trodde vi var lure å kjøpte en dyr og god maskin! PØH..

Og når vi ENDELIG fikk bestemt oss for takvifte rakk vi ikke bruke den mer enn 1 uke, før den også begynte å fuske. Selve vifta går og går, og slår seg ikke av. Denne kjøpte vi fra whiteaway, og de har også lagt saken over på Rise elektro. Så får vi håpe denne saken tar litt kortere tid enn den forige..

Untitled

Jaja. Jeg er spent på når vi faktisk får et ferdigstilt nytt og fint kjøkken. Nå er jeg så lei av å ha det slik! Iallefall når drømmen om et nytt kjøkken har vært så stort. Og når vi endelig tar oss tid og råd til det ender det opp slik..

*Dagens frustrasjon*

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Kjøkkenet som aldri blir ferdig..

 1. Det er vel Riise elektro du mener? :P Vi måtte også bruke de, de fortalte oss at vi aldri måtte finne på å bruke oppvaskmiddel i tlb-form. heller bruke løst pulver da tablettene (da spesielt de med den posen som skal løse seg opp) ikke løser seg opp og tetter rørene etterhvert. Dere er heldige at de har dukka opp 3 ganger da, vi måtte vente i evigheter. De sa de skulle komme da og da, men kom altså ikke til avtalt tidspunkt.

  Håper dere får løst problemene deres, den burde gått på garantien der dere kjøpte den ville jeg tro.
  Lykke til!
  Det er jo et vakkert kjøkken! :)

 2. Har kjøpt hvitevarer på ikea til flere kjøkken og de fungerer faktisk supert! Har aldri hatt noe feil på de,så tror faktisk ikkje de er så dårlige på hvitevarer.

  • Nei fikk litt varierte tilbakemld fra folk på ikea hvitevarer. Vi har platetopp fra IKEA, og den er vi knallfornøyd med.

 3. Jeg forstår deg veldig godt og føler med deg!
  Det er uproft av Samsung! Du/dere har rett på NY NÅ :o lykke til og håper det ordner seg snart for deres skyld:)

 4. Så uproft av samsung! :( Vi kjøpte også alle hvitevarer på elkjøp, av merket Electrolux. De har fungert feilfritt i 3 år, men plutselig nå i høst sluttet oppvaskmaskinen å fungere. Vi ringte Electrolux, de måtte bestille deler, 2 dager senere var de på døren vår, og maskinen ble fikset. Og nå fungerer den perfekt igjen. Deilig med god service! :) Håper dere får ordnet alt snart! :)

  • Ja virkelig! De har søkt om ny maskin til oss gang på gang. For de ser jo at den ikke kan fikses. men de får avslag på avslag. Sist han var her byttet han kurven oppe. Hva det var godt for vet jeg ikke? For den var jo prikk lik, og IKKE der problemet lå. Døren spretter jo opp, selvom kurven er ute.

   Så bra dere har den erfaringen. Det er jo slik det SKAL fungere..

 5. Kjenner meg igjen i frustrasjonen din. Vi har nå service på vår seks måneder gamle oppvaskmaskin. Den forrige hadde vi i tolv år uten noe problem. Nå må deler bestilles og siden vi først måtte vente seks dager på servicemannen og nå må vente en uke på deler er vi uten oppvaskmaskin i to uker. Blir det mer trøbbel med den må den repareres to ganger til før vi eventuelt får byttet den…..

  • Nettopp. Vi ble nesten litt irritert over at vi ikke bare kjøpte fra IKEA. Hadde jo fått bedre service der!!
   Vi fikk bare brukt vår 1 mnd.. Og nå er det 1/2 ÅR siden. Bah blir jo sånn smågal!.. De sier jo at man har rett på ny etter at de har prøvd å reparere den 3 ganger. Nå har de vært her 3 ganger (på et halvt år. Er det mulig?) så får håpe de snart kommer igjennom…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *