I dag startet vi dagen med masse familiekos og vi fikk utnyttet formiddag sammen.. Martine stelte seg, klippet neglene, fikk strikk i håret (ikke alltid like populært) og var klar for overnattingsbesøk hos farmor og onkel. Og siden hun hadde vært så flink + at hun skulle på besøk fikk hun en overraskelse av mamma og pappa.. Nemlig neglakk, lipgloss og øyeskygge. Gjett om jenta ble gla!

Martine ser jo på mamma hele tiden når hun sminker seg, og vil så gjerne låne litt.. Men i dag fikk hun litt småtteri hun kunne kose seg med hos farmor. Kry som hun var fant hun fram en veske hun hadde fått av farmor og puttet all sminken sin oppi der. Lipglossen ble stadig tatt opp og påført så fint på leppene. «Mmm jojbær!»

Pappaen dro avgårde for å levere snuppa mens hu mor startet på nok et maleprosjekt. Første strøk av badet ble tatt i går, og siste strøk i dag. Og nok en gang ble det litt av en forandring! Nå gleder jeg meg til jeg får ryddet alt på plass, vasket ned alt og fått på plass alt av interiør.. DA kommer det så klart bilder!

Sneek a peek.. Fargen er den samme som på toalettet!

Matias skal snart på overnattingsbesøk hos tante Bekka! Første natta lillegutt sover borte. Det blir veldig rart, men jeg vet at han kunne ikke hatt det bedre enn hva han har det hos Rebekka. Når lillegutt er levert drar mannen på reunion med barneskolen sin, mens jeg og Annie inntar badet med musikken susende i bakgrunn! Etter noen minutter (kremt.. timer?..) på badet er vi klare for innflyttningsfest hos fine gravide Anncha og hennes mann Marius. Jeg tror denne kvelden blir veldig veldig fin!!:)

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Klar for kveldens event!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *