I natt stilte vi klokken en time tilbake.. For dem som ikke har barn var vel dette bare nydelig! En time ekstra med søvn.. Men for dem med barn ble dette kansje ikke så deilig alikavel.. For barna er i den gamle rutinen og våkner da «tidligere..»  Barn som egentlig våkner 8, våkner jo nå kl 7..

Dette var jo en ting jeg tenkte på her også. Det ble sent i seng i går, siden vi var på besøk hos tante Anne. Og tante Anne disket opp med godteri, potetgull og saft. I tillegg var jo vovva til hennes oldemor der, og det var iallefall stas.. Når Martine la seg, koset Annie og meg oss med snop, tv og dyna på sofan =)

Tok noen herlige bilder av Martine og tante og vovva.. Men siden kameraet må lades kommer ikke bildene helt enda…

I dag tidlig var vi spente her i hus.. NÅR kom denne jenta til å våkne..? klokken gikk… Jeg hørte hun begynte å våkne å satt å leket med bamsene i 8-9 tiden.. Så ble det rolig igjen.. Innimellom hørte jeg henne puste ut og lage koselyder.. Ja, for jeg skrudde opp sensitiviteten på babycallen på fult siden hun sov SÅ lenge! Det var godt å slappe av, ikke misforstå. Men jeg klarte ikke sove helt, for er jo livredd noe er galt.. Når klokken var 10!! Rettere sakt 11 i forhold til Martines rutine gikk jeg inn å hentet henne. Hun sto i sengen å sa HEEEI og smilte som bare det.. Hva i huleste? Så lenge tror jeg aldri Martine har sovet.. Og det kunne ikke kommet på en bedre dag :)

Martine i mai.. Fy som tiden går…

Hvordan har dine barn reagert på omstillingen av klokken?

Del innlegget mitt

7 thoughts on “Klokken stilles…

 1. Var ikke noe reaksjon her heller på morran i dag, annet at også D sov enda lengere enn valig..
  Men nå til kvelden var det ikke like bra. For vi ville gjerne prøve og dra det litt ut.. Og da ble det en overtrøtt gutt, som også ble redd da han fikk beøsk av skumle haloween barn på døra.

  Ha en fortsatt fin kveld.

 2. ååå så deilig at hun sov så lenge da :o)
  skal vanneligvis ikke klage her men for lille snuppa sover stort sett til mellom ti og halv ett..
  men prinsen min sover som regel til mellom åtte og halv ti…

  men i dag var det opp litt over sju med prinsen og litt over ti med lille snuppa… så er trøtt i tryne i dag….

 3. å så deilig at hun sov såååå lenge da :D
  det skjer ikke her for å si det sånn,hehe.
  kajsa er som regel opp mellom 6 og 7 hver morgen hun,samme hvor sent hun legger seg. i dag var hun oppe kl.05.45 *gjesp*

 4. Vår lille seks idag. Og det var jo igrunn tidlig nok vil jeg si. Hehe.. Hun pleier å legges rundt 12 på dagen, og idag 11.30 var hun rett og slett SÅ trøtt, og spurte selv om hun kunne sove. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *