Etter jul var det nok en gang på tide med en opprydning på lekerommet. Jeg følte jeg nettopp hadde sortert og ryddet, og at jeg endelig hadde plass til alt.. Men så kom jula.. Og med jula kom det ett nytt påfyll med leker.. Og nå begynner jo lekene å bli mye større! Så endelig har jeg fått ryddet på lekerommet..

  Nye gardiner er kjøpt inn. Litt friske og koselig gardiner som passer godt til ett lekerom. Babyleker er lagt vekk (enn så lenge..) og ting er blitt mer sortert. Dere skal så klart etterhvert få se bildet av hvordan lekerommet her i 1 etg ser ut nå. Men får vente til jeg har fått speilreflekskameraet jeg glemte på nye radio i helgen..:P Har jo digitalkamera, men bildene blir ikke akkurat de samme. Rart hvor avhengig man blir av ett slikt kamera..

Så i dag skal jeg få vise frem Martines store stolthet på lekerommet om dagen. Hun elsker at det har kommet inn så mye nytt. Og hun leker og leker.. Ikke noe problem for oss voksne å få litt avlastning. Finner man ikke Martine, er det bare å lete på rommet hennes.. Over til Martines stolthet.. Hun har lenge sett på mamma og pappa lage mat. Dette er noe hun syntes er såå spennende og vil helst hjelpe til hele tiden..

Så til jul fikk hun lekekjøkken. Med skaper, komfyr, vask osv.. I tillegg har hun fått alt fra kjeler, glass, tallerken, kopper, lekemat osv. Så nå om dagen er Martine verdens beste kokk. Så kommer hun inn i stuen med ferdig servert mat som vi så klart må smake på (og så klart skryte av…) Skal si denne jenta stråler da ja..:)

Kjøkkenet er kjøpt på IKEA, og er ett av dem beste jeg har vært borti..:) Har i tankene og kanskje male trefagen enten hvit eller rosa.. Noen som har erfaringer med dette?

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Kokken Martine

  1. Hvor har du kjøpt kurvene? Jenta mi har samme kjøkkenet, og det blir en del rot med alt av service og lekemat ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *