Nå sitter jeg her med kompetansebeviset i den ene hånden, og vår lillegutt i den andre.. Jeg har klart det! Jeg har fullført allmen påbyggning og jeg har lille Matias her..

Eksamene gikk i grunn over all forventning. Jeg endte opp med 4 på alle sammen. Det vil si matte og norsk skriftlig, og norsk muntlig. Matte har alltid vært mitt svake punkt,  men dette året har jeg kommet meg opp litt :) De skriftlige eksamene ble tatt ca 2 uker før termin, og den siste muntlige ble tatt 2 dager over. Og formen har vært dåårlig! Så at jeg da sitter med 4ere etter eksamen er jeg godt fornøyd med..

Orden og atferd = god. Fravær: 7 dager og 5 timer. Fire 4ere, en 3er, en 5er. 4 på alle tre eksamener..:)

Generelt har det vært et tøft skoleår. Mye har gått greit, men jeg har alltid måtte gi litt ekstra av meg selv. Det å stå opp, kaste opp og deretter dra på skolen var en utfordring. Det å måtte sitte å pugge til prøver da hodepinen sto på som værst og kroppen roopte etter hvile.. Det å til slutt måtte ha egen parkering på utsiden av skolen, pluss egen kontorstol i timen pga bekkenløsning har vært tøft.. Men i gjengjeld har jeg klart å fullføre! Og det med 7 dager og 5 timers fravær. Jeg var jo borte 1 uke i begynnelsen pga luftveisinfekjson. Jeg har jo såklart vært mye mer borte på både kontroller, samtaler sykdom hos Martine og litt pga svangerskapet. Men mye av dette er heldigvis gyldig.:)

I did it!

Neste år har jeg søkt sykepleier, og kommer jeg inn så tar jeg et års permisjon. For dette året skal nytes med lillegutt! Det går mer og mer opp for meg at dette mest sansynligvis er siste gang jeg har en så liten baby. Så jeg prøver å utnytte hvert sek, og kunne virkelig ønske jeg kunne sette det hele på en pauseknapp innimellom. Jeg har utrolig mye bloggmateriale jeg gjerne skulle ha skrivd om, men tiden har vært litt knapp de siste dagene. Men jeg kommer sterkere tilbake!! Håper du henger på :)

Hadde lillebror bare kunt fått lov til å smake på Martines lørdagsgodt så skulle han fått…:P
Del innlegget mitt

2 thoughts on “Kompetansebevis

  1. GRATULERER!! Fy søren, du er helt RÅ FLINK! Nå kan du jo virkelig kose deg ekstra mye med lillegutt det kommende året! Håper du kommer inn på skolen du har søkt, det fortjener du :)

    Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *