Jeg setter kjempe stor pris på alle lesere! Noen lesere er helt utrolige og legger igjen kommentarer nesten hver dag, mens andre legger igjen en pip en gang innimellom. Alt setter jeg stor pris på. Ingenting er hyggeligere enn å komme på bloggen å se at det er kommet inn mange nye kommentarere.

Stadig får jeg koselige mail fra lesere som sier dem setter pris på bloggen min. Noen har spørsmål, mens andre etterspør samarbeid her på «kaos med kjærlighet». Mens andre rett og slett vil gi en kommentar som ikke alle trenger å se. Å få en mail er alltid hyggelig!

blogger-image-1573954439

 

Så er det noe du lurer på/vil fortelle send en mail til:

 

Del innlegget mitt

17 thoughts on “★ Kontakt

 1. Hei!
  Jeg lurer på om du fortsatt har samarbeid med Kattnakken, og kommer til å ha rabattkode hos dem? Jeg skal kjøpe regntøy til ungene, men i så fall vil jeg drøye litt. ;)

 2. Hei.
  Det var så utrolig pent med de hvite steinene dere har rundt noen planter. Vil du dele hvor da har du fått tak i de?

  Mvh Bianca

 3. Er vel kanskje ikke den flinkeste til å legge igjen kommentarer her inne. Men tenkte bare å høre om det vil være muligheter å følge bloggen din via bloglovin slik det var på den gamle plattformen du brukte..
  Savner å se oppdateringene dine der inne :-)

 4. Hei! Stuebordet og kjøkkenbordet ditt er utrolig fint! Har dere lagd det selv? Fikk veeldig lyst på å prøve noe sånt..

  • Det er laget selv ja :) Mannen min har lånt seg et snekkerverksted – så har brukt endel avanserte verktøy på disse. Derfor ikke lagt ut noe fremgangsmåte. Finnes nok mange enklere måter å gjøre det på også ;)

 5. Hva heter du på face? Jeg skal begynne å være flinkere med å følge familieprat bloggere.
  Men facebook er det enkleste for meg å følge folk^^

 6. Hei. Lurte på når du malte stuen, brukte du noe «grunning» på tapeten før du begynte selve malingen? Eller bare vasket du godt over med salmiakkvann etc..

  • Grunnet ikke :) Tapeten er malt fra tidligere, og da er det ikke noe behov for grunning. Men tok flere strøk for å få det jevnt =)
   Vasket lett over først =)

  • Den er fra Knerten og Karoline :) Men usikker på om de har den inne lengre.
   Merket er iallefall name it :)

 7. Hei! Kan jeg spørre hvor du har fått tak i sengeskuffen du har på jenta di? sitt barnerom. Har lett forgjetes etter en sengeskuff, virker ikke som de lager for mange av de om dagen. Likte bloggen din, mange fine bilder og løsninger, vurderer skooppbevaringen med hyller under trappa. Slettes ingen dum ide:-)

  • Hei Rikke :)

   Den er fra IKEA, men tror ikke dem selger dem mer desverre. Den er utrolig kjekk :)

   Tusen takk for flotte ord! Så hyggelig at du finner inspirasjon her på bloggen =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *