Er det noe jeg liker – så er det system og orden. Med et godt system blir det lettere å holde det ryddig og det blir enklere for hele familien å legge ting på rett plass slik at nestemann finner det igjen.

Vaskerommet er mitt ansvar her i huset. Og jeg er veldig glad i å sortere skittentøyet med engang slik at vasken går enda raskere. Så frem til nå har vi hatt mange ulike kurver der vi har sortert 40% og 60%.. Farget, lyst og mørkt.. Og Kristoffer har nok aldri desverre forstått seg på mitt system. I tillegg tar det jo vanvittig mye gulvplass?

IMG_0217-2

Etter å ha siklet etter disse geniale skapene en god stund ble de endelig mine! Vi har prioritert hva som burde kjøpes inn i huset litt og litt. Og endelig var tiden inne for å prioritere disse kjære skittentøyskapene. Nå er alle skapene merket – og vips så klarte alle i huset å sortere skittentøy riktig! *Aplaus*

Untitled Untitled1

Skapene er kjøpt på IKEA og heter lillången (link)

Del innlegget mitt

12 thoughts on “Kontrollfreak – på vaskerommet

 1. Så deilig med så ryddig og oversiktlig vaskerom :) Jeg elsker system selv, har sett litt på disse skapene fra IKEA, veldig praktiske og fine. Har selv en skittentøy for omtrent alt, veldig greit.

  Ha en fin dag :)

 2. Veldig smart løsning på vaskerommet! :) :)

  Hvordan ser disse skapene ut innvendig..? Prøvde å se på ikea sine sider, men fikk ikke sett innsiden. .

  • Det er kurver du kan ta ut :) Dte ligger et bilde av hvordan det ser ut innvendig på IKEA sine sider. Skal legge ut et eget innlegg om hvordan det ser ut inni skapene jeg :D Har lagt ut et på instagram også evt om du vil se der? veronikadoli

 3. Nå er det hundre år siden jeg har kommentert!! Minst! Wæh – tiden går for fort og strekker ikke til! ?
  Dere har fått utrettet så INNMARI mye og det er så flott hos dere! Geniale løsninger og detaljer i alle rom ? Og DIGGER det vaskerommet – så utrolig ryddig og deilig løsning! ? Da har jeg tips til vi flytter i hus om hundre år haha ? neida ?

 4. For et vaskerom dere har! Nesten så det blir gøy å vaske klær ;) hvor er skapet vaskemaskin og tørketrommel står i, fra?

 5. Oii så genialt! :) Jeg liker også å sortere klærne mår de legges til vask men med løsningen vi har i dag er det desverre helt umulig. Heldigvis står vaskerommet klart til oppussing og jeg tar med tipset ditt :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *