Matias har vært mye syk i løpet av sine 2 år.. Og jeg tror at mye av grunnen til at han har blitt så ekstremt kosete er nettopp på grunn av dette. Han er en veldig aktiv gutt ellers, men innimellom kryper han opp på fanget og skal kose. Han kan komme og legge seg under pleddet sammen med meg på sofaen om han trenger litt mammakos.. Og han ELSKER å bli dullet med.. Og slik har han faktisk vært jevnt igjennom sine to år..

IMG_9221_0991

Dette er den «positive» siden med all sykdommen. Har har trengt mye mer trøst og kos enn «friske barn», og dermed har dette blitt noe han forbinder med «noe godt». Søstra er også glad i å kose, men hun har ofte litt mindre tid. Når hu var lita var verden alt for spennede til å sitte på fanget i en evighet? Haha. Slik som de fleste barn er?..

Nå som barna har blitt såpass store kan vi alle tre ligge i en hel time og bare prate, kose og le på morgene.. De kan sitte i hver sin armkrok å se på barnetv.. Det er så herlig! Da får mammahjerte kjenne på barnas avhengighet og kjærlighet til nettopp meg. Da kan jeg gi slipp på dårlig samvittighet og alle dumme tanker.. Jeg elsker dem og de elsker meg..

IMG_9223_0993

Matias sliter enda med ørene, så det er ikke særlig populært å legge seg på kveldene. Selvom vi hever hodet er det total nekt. Så da blir det litt ekstra kos på kveldene slik at han blir skikkelig trøtt.. Da kan han kanskje gå med på å legge seg :) Han er fortsatt veldig surklete og tungpusten, så jeg er utrolig spent på hvordan tiden fremover nå blir…

IMG_9218_0988

Ellers startet dagen med at Martine hadde oppkast hele morgen, og jeg lå i fosterstilling med intens hodepine og kvalme. Utrolig nok kviknet Martine plutselig til og har vært i toppform resten av dagen. Jeg kom meg sakte men sikkert utover dagen også. Så håper vi all sykdom skyver bane inatt, for nå har vi nemlig laget «sykdomsfrisone» her hjemme. Haha, det er lov å håpe :)

Untitjled

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Kos ★

 1. Hei. Har nylig oppdaget bloggen din, så vet ikke om du allerede har prøvd dette…
  Har aldri hatt barn med øreverk selv, så vet ikke om det stemmer… Men har flere i min omgangskrets som har fått en helt ny hverdag etter å ha vært hos kiropraktor. På første besøket kunne kiropraktoren vite hvilket øre som var mest plaget ved å bare kjenne på barnets nakke/rygg. Gjelder ofte barn som har vært plaget med kolikk, kiss o.l. Helt klart verdt et forsøk ihvertfall.
  Nydelige bilder. Skikkelig morskjærlighet!
  Lykke til, og god bedring.

  • Øreverk og kiropraktor har jeg faktisk aldri hørt om før nei. Kan være det har noe sammenheng. Ellers vet jeg at han har slitet med øreverk pga redusert drenering ut av nesen. Han fjernet polypper i våres og etter det ble det litt bedre. Men nå virker det som det begynner å komme tilbake.

   Matias hadde både kolikk og KISS som liten. Og da gikk han fast til både fysio og kiropraktor de første 6 mnd :)

   Tusen takk :D Og takk for tips! Skal helt klart sjekke litt mer opp i det :D

 2. Tøff liten gutt <3 Vondt å tenke på alt han (og dere) har vært igjennom iløpet av det korte livet, godt han har så god mamma og pappa :)
  2åringen vår er også veldig kosete til tider, og jeg ELSKER det. Når jeg var gravid og mye dårlig, kom lille 1åringen titt og ofte bort til meg bare for å kose sammen på sofaen <3 Slike stunder er gull verdt! Lillesøster er litt mindre tålmodig og koser kun når hun er veldig trøtt :p

 3. Så koselige bildet! Herlig når de vil kose litt også.. :)
  Masse god bering til Matias, håper ørene blir fort bra igjen!!

  Ha en finfin Søndag,
  Klemmer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *