For en herlig morgen! Jeg våkner av at Martine synger «bæææ bæææ ille aaaam».. Jeg går inn å henter henne og møter da ett stort smil.. Klokken er 09.00, og Martine er godt uthvilt.. Nydelig at hun faktisk kan sove litt lenge innimellom når hun ikke skal i barnehagen.. Vi koser oss med frokost, kos på sofan i onepice. Martine elsker å ha på onepicen, og det samme gjør mor.. Den er så varm, og den strammer ikke noen steder.. Ja, denne dagen skal bare nytes! Det er ikke hver dag man får slike dager lengre…’

God morgen!


Martine og mamman i onepice, mens drømmehagen ruller på tv..

I går hadde vi ett kjempe koselig bloggtreff. Denne gangen var det snille Rebekka som åpnet sitt hus for oss. Hun jobbet kvelden, og bare 1 time etter hun kom hjem ankom gjestene. Men jenta hadde fordi rekt å stelle i stand med levende lys, kveldsmat og snop! Alle tok med litt hver, en grei måte å gjøre det på. Martine og jeg kom litt før, for å hjelpe til litt.. Det ble kansje mer til at jeg underholdt barna, mens Rebekka fikset maten.. Dem koset seg med drømmehagen og litt sjokolade.. Ja, i går var dem så heldig å fikk litt sjokolade.. Er det ikke høstferie da?

Her sier Martine HEI.. Thea sier HEEI.. Slik sitter dem en  stund..

Gjestene kom å barna underholdt gjestene litt.. Så la Thea seg, og Martine ble hentet av pappan. For denne gangen hadde vi bloggtreff uten barn. I grunn veldig koselig det også.. En får jo mer tid til å snakke med hverandre og blir enda bedre kjent. Kan fort bli veldig hektisk med masse barn.. Som sikkert mange har forstått blir det ingen pinlige stillgheter når vi bloggerene er sammen. I går gikk skravla i ett fra vi begynte 19.30, til de siste dro rundt kl 24.00.. En koselig og avslappende kveld..

Klar for deilig kveldsmat

Litt kveldskos..

Nå ser vi bare frem til bloggtreff i Oslo på lørdag.. Da skal grenlandsbloggerene ut å møte enda fler bloggere fra mange andre steder rundt om.. Det blir veeldig koselig! I går ble det også avtalt hvem som kjører og hvor vi skal være.. Veldig greit å kjøre sammen når det er såpass langt.. Noen som fortsatt ikke har meldt seg på, så er det ikke for sent!

Jentene som var på treffet i går.. Fra venstre: Anncha, Erika, Trine Marie, Rebekka, Linn Beate, meg og Kine
Del innlegget mitt

3 thoughts on “Kosemorgen + bloggtreff

  1. Leah Kristine så bilde av Martine og sa HEI MARTIN! *hehe* Hun kan nemmelig si Martin, men Martine var litt for vanskelig. Nå skal snuppa ta kvelden her! Hun er sliiiiten etter turen til Oslo. Takk for en kos dag :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *