Her er Martine som leker i babygymmen sin. De siste ukene har hun begynt å strekke armene ut slik. Og ofte dytter hun de ifra så hun nesten kommer opp i krabbestilling. Og når jeg har henne på stellebordet snur hun seg over på magen og skyver seg nedover i full fart så henger på utsiden. Skummelt! Må passe godt på da ja. Tenk at lille babyen min snart krabber! Det er jo helt vilt. Det er ikke lenge siden hun lå som så bitte liten på mammas bryst og koset. Nå er det ikke noe tid til det for å si det sånn.

Jeg har vært inne å sett på kommentarene jeg har fått og syntes det er så koselig å få slike gode kommentarere og tilbakeMld. Ære være dere. Hehe. Men hvordan jeg svarer skjønner jeg ikke en dritt av. Er ikke den aller nyeste mobilen jeg har heller. Hehe. Fikk ett par spm på forje innlegg og må derfor svare her. Ja vi var i stridsklev kirke på trall :-) Og ett lite svar på hva Rebekka lurte på: jeg kjøpte kjolen ett par mnd i forveien. Og hadde egentlig ikke tenkt at det skulle være barnevelsignelseskjolen. Men kjøpte den i 68 og tenkte hun kunne han den i sommer. Men denne kjolen var vist veldig liten i str så den passet fint når martine hadde velsignelsen. Nesten 4 mnd var hun da. Men ellers brukte hun str 62 på den tiden. Så tror nok den kjolen du har kjøpt skal gå bra. I værste fall kunne du jo bytte den? Ta å prøv den på henne, og om den passer eller er litt for stor går nok den om en mnd å :-) men de str er jo helt rare. Martine er nå 6mnd og hun bruker 74. 68 går men begynner å bli veldig lite. :-) litt unyttig informasjon til alle dere andre, men var den eneste muligheten jeg fikk svart på nå :-)

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Krabber hun snart?

  1. Så gøy da:):)
    Kan du fortelle meg hvordan du får andre bakgrunner på blogen din? Utenom de som er standar på blogspot????:)

  2. Oij, det blir gøy når de starter å krabbe ja :) Må gå på «babyleting» til slutt når man er vant med å finne de igjen der de ble satt ned :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *