Som sikkert mange har skjønt elsker jeg å ta bilder… Jeg elsker å titte tilbake på bilder å mimre.. Kan må også innrømme at etter jeg begynte å blogge er kamera med omtrendt overalt. Nå tar jeg bilder av ting jeg aldri trodde jeg skulle tatt bilder av før..:) Og som jeg skrev tidligere er jeg blitt mer opptatt av kvaliteten på bildene.. Det er SÅ deilig å kunne bruke speilreflekskamera igjen..:)

For noen dager siden var jeg en tur i Kragerø med Anne Elisabeth.. Og nå vil jeg vise dere litt bilder fra denne turen:)

 Vel frem i Kragerø måtte vi betale for å stå parkert.. Og Kragerø har ikke oppdatert seg siden jeg bodde der for ca 16 år siden.. Her har dem fortsatt de søte gamle parkeringsmaskinene..
Er det noe denne byen har mye av så er det interiørbutikker.. Hæærlig, hæærlig! Var jo så mye at man nesten ikke viste HVA man skulle kjøpe.. Disse bildene er faktisk fra nille, tro det eller ei. De har en stor og fin nillebutikk der som har utrolig mye fint!
Vi tuslet videre nedover de smale søte gatene..
Og blir jo såklart overlykkelig når man finner 70% på barneklær..
Nede ved vannlinjen ligger den største skatten av dem alle. En nydelig interiørbutikk med alt du lenge har ønsket deg, men aldri funnet.
Så var det klart for litt bilder…:) Noe meg og Anne liker veldig godt..
Noen legger sjela si i dette…
Mens andre ganger kommer det helt naturligt..
Lekre omgivelser er det i Kragerø..
På med solbrillene.
Nyter naturens skjønnhet.. Her ser vi en søt grønn larve som snart skal bli til en sommerfugl..
Sola steiker, og vi koser oss..
Vi elsker sensommeren..
Når kvelden kommer er det bare å pakke seg inn å kose seg med noe god mat, og noe god drikke..:)

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Kragerøtur med Annie

  1. ÅÅhh.. det var en herlig dag ! Hadde det ikke vært for at jeg var syk, så villejeg tatt en tur igjen denne uken ! Vi får ta det når vi begge blir friske..ta en deilig burger, gammel kake og kanskje en is? hehehe

  2. Å, kragerø er en herlig by:)
    Heter den interiørbutikken Mimoza eller noe? Vært der før, og hentet hjem litt fint både til med selv og andre :)

  3. Ja de har mye fint i butikkene i Kragerø :) Utrolig koselig å ta en svipp tur ditt i ny og ned, men savner virkelig ikke å bo der! Mange flotte bilder Veronika <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *